2777
2789

بعضی پدر و مادرا مثل مال من از بچگی یه اطلاعات غلط دادن  در حالی که اصن چیزی نیست که ذهن بچه انقد بزرگش کنین بعد ها که فهمید فک کنه چیز بدیه مطمئنا در این حد که یه اسپرمی از پدر وارد مادر میشه 

میتونیم بگیم و بعد ها که مثلا سن ۱۳ ۱۴ رو گذروند اطلاعات دقیق ترو بهش بگیم تا سواد رابطه جنسی رو داشته باشه 

گر چه بچه های الان خیلی زودتر خودشون همه چیو میفهمن😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا چه دلیل داره به یه بچه اینجور چیزها و توضیح داد  مگه موارد خاص خودش چیزی دیده باشه همین الان اکثرا دچار بلوغ زود رس هستن همون ۱۳یا ۱۴سالکی به قول شما خودشون میفهمن

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

الان یعنی چیکار کنیم با رسم شکل توضیح بدیم به بچه که چی بشه اسی منظورت اینه بچه وقتی می‌ره میبینه در قفله فردا که پرسید مادر بگه خوب فرزندم دیشب یه اسپ.رم از پدر آزاد و در من رها شد ؟ که چی بشه ؟؟؟ بنظرت بهتر نیست خودش بفهمه؟ 

اصلا چه دلیل داره به یه بچه اینجور چیزها و توضیح داد مگه موارد خاص خودش چیزی دیده باشه همین الان اک ...

والااا 🤣🤣 انگار خیلی بچه نیاز داره تو این سن عقب میفته بعدشم چرا نمیخان باور کنن که این مسئله از یه سنی تو ذات هر آدمی خودش شکل میگیره خودش متوجه میشه نیاز به دیدن نیست نیاز به سرچ کردن نیست مگر اینکه بخای اسم یسری چیزاشو بهتر بدونی