2777
2789

مامانم خواب دیده از کسی پرسیده ک من کجام اونم گفته مردع 

کسی میدونه یعنی چی ؟

من میمیرم یعنی؟

سلام نه عزیزه دلم عمرت طولانی می شه خیالت راحت 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شنیدم اگه خواب ببینین کسی مرده 

یعنی عمر طولانی داره

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
سلام نه عزیزه دلم عمرت طولانی می شه خیالت راحت

آخه من خودمم چند وقته ترسیدم بخاطر یه موضوعی ترسیدم سرطان داشته باشم

مامانمم این خوابو دیده من بیشتر میترسم

آخه من خودمم چند وقته ترسیدم بخاطر یه موضوعی ترسیدم سرطان داشته باشممامانمم این خوابو دیده من بیشتر ...

نه مادر سرطان کجا بود مگه به همین راحتیه برو از جوونیت زندگیت لذت ببر گل رخ ...تواین سن به شادی لذت و....فکر کن نه مرگ و سرطان ...باشه؟

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
نه مادر سرطان کجا بود مگه به همین راحتیه برو از جوونیت زندگیت لذت ببر گل رخ ...تواین سن به شادی لذت ...

میدونین چیه جونم کبود میشه بی دلیل نمیدونم چرا میترسم خیلیم میترسم 

نه مادر سرطان کجا بود مگه به همین راحتیه برو از جوونیت زندگیت لذت ببر گل رخ ...تواین سن به شادی لذت ...

یکیم دارم ک رفته سربازی ۱ ماه دیگ اموزشیش تموم میشهخیلی دوسش دارم قصدمون جدیه  فقط دارم دعا میکنم چیزیم نباشه من بتونم بازم ببینمش

میدونین چیه جونم کبود میشه بی دلیل نمیدونم چرا میترسم خیلیم میترسم

آها چون یه قسمت از بدنت بی دلیل کبود می شه سرطان داری ...دختر منم هست استرس ورزش به جای خوردن همه اینها دلیل کبودی تازه کبودی سرطان که این شکلی نیست خوشگلم 

یکیم دارم ک رفته سربازی ۱ ماه دیگ اموزشیش تموم میشهخیلی دوسش دارم قصدمون جدیه فقط دارم دعا میکنم چی ...

هیچی ات نمی شه ..اونم می آد ...اونقدر آدم می اد زندگیت می آد و میره ...که بعضی وقتها که سنت بالا بره یاده می ره ....برو خوش باش الکی به خودت برچسب نزن