2777
2789
هر دو رو داشتم نئودرم بهتره و سبک تر ولی سریتا براق می‌کنه

خدا خیرت بده 

یه نفر بلخره جواب داد 

ارگان نئودرم داشتی ؟

منم ارگلن نئودرم داشتم ولی فقط تا ۲۴ ساعت نرم نگه میداشت اونم با مصرف نرم کننده یا ماسک داخل حموم وگرنه ک خودش هیچی .

سریتا نرمیش تا چقد رو مو میمونه عزیزم؟ خوش حالتم میکنه یا ن ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا خیرت بده یه نفر بلخره جواب داد ارگان نئودرم داشتی ؟منم ارگلن نئودرم داشتم ولی فقط تا ۲۴ ساعت نرم ...

نئودرم گرونه و کم حجم ولی عالیه 

سریتا حجمش بیشتر هست و یکم مناسب تره قیمتش 

من خودم الان چند ساله ارگان لاتنس استفاده میکنم اونم عالیه 

کلا سرم مو هر چی هم بزنی باید در کنارش ماسک و شامپو بزنی همش در کنار هم تاثیر داره 

نئودرم گرونه و کم حجم ولی عالیه سریتا حجمش بیشتر هست و یکم مناسب تره قیمتش من خودم الان چند ساله ارگ ...

درسته عزیزم میشه این دوسوالمم جواب بدی 

سریتا نرمیش تا چقد رو مو میمونه عزیزم؟ خوش حالتم میکنه یا ن ؟

اره گلم منم خیلی شنیدم برا همین وسوسه شدم بخرم از ی طرف انقد پول سرم دادم اشغال دراومده میترسم دگشما ...

نه اما همکارم خریده بود البته سرم مژه اش رو خیلیی راضی بود و من و بقیه ی بچه ها شاهد تاثیرش روی مژه هاش بودیم خودشم خیلی تاییدش میکرد مژه هاش فر و پر شده

البته من تو  سایت خریدش قسمت نظرسنجی ها  دیدم میگفتن قطع بشه تاثیرش از بین میره 

نئودرم گرونه و کم حجم ولی عالیه سریتا حجمش بیشتر هست و یکم مناسب تره قیمتش من خودم الان چند ساله ارگ ...

الان سرم بیوکسین ارگان و کراتین ترکیه ای گرفتم انگار ن انگار واقفا همه چی بی کیفیت شده . لایتنس اصلشو از کجا میخری ؟ اون نرمیش تا چتدروز رو مو میمونه ؟؟ داخلش الکلم داره ؟

درسته عزیزم میشه این دوسوالمم جواب بدی سریتا نرمیش تا چقد رو مو میمونه عزیزم؟ خوش حالتم میکنه یا ن ؟

خوش حالت می‌کنه خیلی براق و خوشگل می‌کنه 

نرمیش هم خوبه ولی نه به اندازه اپن نئودرم 

نئودرم کامل گره های مو رو باز می‌کنه ابرسانیش عالی تره 

الان سرم بیوکسین ارگان و کراتین ترکیه ای گرفتم انگار ن انگار واقفا همه چی بی کیفیت شده . لایتنس اصلش ...

من از جنوب میگیرم 

شیراز هم چند جا گرفتم اصل بوده 

اره اگه اصل نباشه موهات بدتر خشن میشه و وز 

چ جالب پس نرمیش تا حموم بعدی میمونه عزیزم ؟

اره همشون میمونه 

البته من هر سال موهام احیا و صافی میکنم همش در کنار هم خیلی تاثیر داره موهامم لخت و صافه فقط به خاطر آبرسانی انجام میدم