2777
2789
من یک ماهی هست پلک بالا را انجام دادم .ولی پایین هم دیدم انجام میدن خیلی خوب میشه

من انجام دادم چهل روزه ولی حس میکنم پف اش کامل نرفته ،اون چربیهای زیر چشم ،البته دکتره میگفت دو ماه طول میکشه تا ورمها بره ولی مال من هست هنوز 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من انجام دادم چهل روزه ولی حس میکنم پف اش کامل نرفته ،اون چربیهای زیر چشم ،البته دکتره میگفت دو ماه ...

خب صبور باش منم که پلک بالا را انجام دادم  ۶ ماه زمان میبره کاملا به حالت عادی برگرده .

پیش کی انجام دادی ؟

خب صبور باش منم که پلک بالا را انجام دادم ۶ ماه زمان میبره کاملا به حالت عادی برگرده .پیش کی انجام ...

واقعا آخه ورمها خیلی رفتن ،یک کم مونده ولی اون چربی زیر چشمم که زیاد بود و پف داشت حی میکنم هنوز مونده ،دکتر یک ماه پیش گفت ورمه ،ولی هیچ تغییری نکرده 

واقعا آخه ورمها خیلی رفتن ،یک کم مونده ولی اون چربی زیر چشمم که زیاد بود و پف داشت حی میکنم هنوز مون ...

عمل پلک بالا و پایین فقط باید صبور باشی .

منم یک چشمم خیلی کم ورمش مونده که خودم حس میکنم چربی ولی دکتر گفت نه ورم باید صبور باشی .

دیگه منم نمیرم جلو آینه هی ایراد بگیرم از چشمم  صبر میکنم که دو ماه بشه که چشمام قرینه بشه ،چشم بالا تا دو ماه چشم ها خیلی قرینه نیست

عمل پلک بالا و پایین فقط باید صبور باشی .منم یک چشمم خیلی کم ورمش مونده که خودم حس میکنم چربی ولی دک ...

امیدوارم ،چون پلک پایین خیلی زشته وقتی اون جربیها هست انکار پف داره ،من فکر میکردم عمل کنم کلا صاف میشه ولی هشتاد در صد رفته