من سنم کمه دوستان این خیلی اذیتم میکنه مامانم غذا گذاشته بود زنگ زد بریم منم باورم شد بعد من چند روز پریود نشدم ترسیده بود هیچی نمیگفت بیبی چک زد دید منفیه شروع کرد ریدن به من قبلش میترسید حامله باشم نخوام سقط کنم شروع کرد ریدن ک تو عن چی هستی بچت چی بشه یه فوش خیلی بدم داد بعد من فقط گریه میکردم بزور منو میخواست ببره خونه مامانم تو راه فوشم داد همش خونه مامانتی منم فقط گریه برو خونه مامانت رنگمو دیگه نمیبنی کنه از زندگیم برو طلاق بگیر ترو میخوام چیکار گریمو در اورد بچه ها بعد من ۱ ساله دلم میخواد دندونامو درست کنم میخواستم طلا و گوشیمو بفروشم نکردم
حالا همه دور وریاش شوهراشون برا زناشون پول دادن کردن زن ها دماغ دندون همه چی گفت تو چی هستی میخوام صد سال نخندی برو بابا پول بدم تو بری دندونت رو درست کنی منم هیچی فقط گریه خلاصه یه عالم خوردم کرد خونه مامانم نبرد با گریه برگشتم خانما اگه کسی تهران تروخدا کاری میشناسه به من بگه چیزی بلد نیستم زیاد اما حاضرم بزنن سرن محل کار اما انقدر دیگه ضعیف نباشم
این مرد نه برام عروسی گرفت نه سفربرد نه چیزی ماهینانه هم نمیده من نیاز به کار دارم راهی میدونید؟