2777
2789
عنوان

شوعرم خردم کرد چیکارش کنم

103 بازدید | 9 پست

من سنم کمه دوستان این خیلی اذیتم میکنه مامانم غذا گذاشته بود زنگ زد بریم منم باورم شد بعد من چند روز پریود نشدم ترسیده بود هیچی نمیگفت بیبی چک زد دید منفیه شروع کرد ریدن به من قبلش میترسید حامله باشم نخوام سقط کنم شروع کرد ریدن ک تو عن چی هستی بچت چی بشه یه فوش خیلی بدم داد بعد من فقط گریه میکردم بزور منو میخواست ببره خونه مامانم تو راه فوشم داد همش خونه مامانتی منم فقط گریه برو خونه مامانت رنگمو دیگه نمیبنی کنه از زندگیم برو طلاق بگیر ترو میخوام چیکار گریمو در اورد بچه ها بعد من ۱ ساله دلم میخواد دندونامو درست کنم میخواستم طلا و گوشیمو بفروشم  نکردم

حالا همه دور وریاش شوهراشون برا زناشون پول دادن کردن زن ها دماغ دندون همه چی گفت تو چی هستی میخوام صد سال نخندی برو بابا پول بدم تو بری دندونت رو درست کنی منم هیچی فقط گریه خلاصه یه عالم خوردم کرد خونه مامانم نبرد با گریه برگشتم خانما اگه کسی تهران تروخدا کاری میشناسه به من بگه چیزی بلد نیستم زیاد اما حاضرم بزنن سرن محل کار اما انقدر دیگه ضعیف نباشم

این مرد نه برام عروسی گرفت نه سفربرد نه چیزی ماهینانه هم نمیده من نیاز به کار دارم راهی میدونید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خانواده ات گفتی؟درهفته چندروزمیری خونه مامانت؟

در هفته یکی دوبار گفتم اما زیاد حمایت نمیکنن نمیگن برگرد بعضی وقتا بهم پول میدن مثلا پول ناخن درست کردن هیچی پول ندارم  ماهیانه نمیده امروز برام کالباس گرفت ناهار صد بار زد تو سرم

کارای تو خونهشمع سازی میگن خیلی پول توشهخیلیممم اسونهخیاطیمیتونی یچیتو بفروشی بعد چرخ دست دو بگیریآم ...

خودم فکرم بود اگه کسی بودمن برم پیشش کار کنم دستیارش شم  اخه چیز زیادی ندارم ک بخوام کاری رو خودم راه بندازم