2777
2789

یا خدا دختر منم گرفت همش حس خفگی داشت اکسیژن خونش افتاد بستری شد...

من الان دوتا دختر مدرسه رو دارم فردا هم همزمان کلاس شادشون برگزار میشه  در حال حاضرم پول ندارم گوشی بخرم ماییم ویه گوشی😔خدا نفسمونو زره زره دارن قطع میکنن😔

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعاااا؟

من یه ماهه مریضم از سرفه دارم خفه میشم  و سر درد شدید یعنی بلند میشم از جام سرم درد میکنه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بخاطر ویروس نیس بابا

یا آلودگیه یا کمبود گاز یا کمبود برق نگران نباشین

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

عزیزم زیادی شلوغش کردی خدارو خوش نمیاد بقیه رو بترسونی

اینجا خیلیامون ویروس رو گرفتیم خدا بزرگه

کرمانشاه هم بخاطر کمبود گاز تعطیله

گوشی هم اکثرمون ۲تا بچه مدرسه ای داریم

چه حالت درموندگی میگیری

انرژی منفی گرفتم از تاپیکت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وای واقعا یه ماه طول کشید؟من الان چند روزهخیلی کلافه ام😭

الان هم مریضم بازم 

منم بخدا کلافه شدم دیگه نمیتونم تحمل کنم ۱۰۰ بار دکتر رفتم 🫠

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

😭😭وایمن کنکور هم دارمهمش خوابم از بی حالی

منممم امتحان نهایی دارم 

مدرسه نمیتونم برم حتییی🤧🤧

پسر منم یک ماهه سرفه میکنه، سرفه خلطیخودمم یک هفته همش سردرد می شدم

منم بدجور سرفه میکنم یعنی انگار دارم خفه میشم 

سر دردم که بدجور دارم