2777
2789

دوتا امپول بم زدن سرم زدن با کلی قرص و شربت

ولی داره جونم در میاد دیگه نمیتونم رو پا وایسم حتی سرگیجه میگیرم و میخام بخورم زمین

ببخشید حالت تهوع شدید اب میخورم میگم الان حالم بهم میخوره

ترخدا اگه میدونید چی بخورم خوب میشم بهم بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سرم زدم آمپول زدم سه روز گذشته هنوز نمیتونم غذا بخورم نمی‌دونم چه مرگم شده بی حال و به شدت واکنش عصبی با غذا خوردن نشون میده 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

فقط خواهشااا هرکی گرفت لطفاا ماسک بزنه و خودش رعایت کنه مرسی 🌹

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

الان میان میگن نه اصلا ویروس جدید نیومده ایرانو، اگرم اومده همون سرماخوردگیه، تازه پنج روز بعدشم دیگه انتقال پیدا نمیکنه

بیاید بیاید خجالت نکشید، همه این بستری های دو هفته اخیر هم منم

اسی جان انشاالله که حالت خیلی زود خوب بشه 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
نه اصلا به ذهنم نرسیده بود مرسی گفتین میخررم حتمادمنوش بله مییخورم

دمنوش عالیه اگه زیاد دمنوش بخوری دیگه مریض هم نمیشی من این مدت مریض شدم فقط دمنوش خوردم اصلا قرص نخوردم قرص بدون ضعیف نیکنه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان میان میگن نه اصلا ویروس جدید نیومده ایرانو، اگرم اومده همون سرماخوردگیه، تازه پنج روز بعدشم دیگ ...

دقیقا

بخدا تو بیمارستان همه از دم مریض بودن

شهر غریب هستم 

با بدبختی بخدا غذا درس میکنم همینطور دستم میگیرم اینور اونور که نخورم زمین

فردا سرکار باید برم

دیگه گریم گرفته از این مریضی کوفتی