2777
2789

پدرش یک هفته است مرده 

شوهرش براش لباس مشکی خرید نداشت

دخترعموهاشم براش تیشرت و شال این چیزا خریدن...

((( رسم ما اینطوره که وقتی کسی عزادار میشه براش چیز می‌بریم یا خوردنی یا پوشیدنی یا پول سرباره ))) لطفا بی احترامی می‌کنید

الان بنظر شما ی روسری برا مامانش ببرم کافیه ؟

یا ی ۲۰۰ تومن هم پول سرباره؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دویست تومن پول کمه روسری هم الان نمیبرنبراشون دوتا تیشرت رنگ شاد بگیر

پدرش ی هفته است فوت شده

اگه تیشرت رنگی ببرم ک بیرونم میکنند

الان عزادارن تا یکسال مشکی میپوشم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

چرا برا خودش نمیبری روسری

خودش تازگیا همه چیز خرید همه برا خودش میبرن مامانش بدبخت هیچکس بهش چیزی نداد 

پدرش ی هفته است فوت شدهاگه تیشرت رنگی ببرم ک بیرونم میکنندالان عزادارن تا یکسال مشکی میپوشم

عزیزم بذار کنار چهلم تموم شد بده بپوشه

نیاز نیست الان ببری

سیاه عزادار اون موقع درمیارن

خوبه عزیزم کافیه اگر از نظرت خودت روسری قشنگی هست و مناسبه ببر

برا خودش بنظرت چی ببرم

برم بازار الان؟ 

ما که از رسمتون نمیدونیم چون گفتی تازه فوت کردن 

اگر فکر میکنی مناسبه ببر 

جای پول خوراکی که به کارشون بیاد ببری بهتره 

اینجا فقط بعد چهل یه چیز رنگی میبرن برای عزادار 

اون اوایل فوت هم خرما و اینجور چیزا 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزم بذار کنار چهلم تموم شد بده بپوشهنیاز نیست الان ببریسیاه عزادار اون موقع درمیارن

اره رنگی میخرم براش چندماه دیگر

من خونم ی شهر دیگه است آخه فردا میرم خونه خودم دیگه نمیام تااا دوسه ماده دیگه 

برا خودش بنظرت چی ببرمبرم بازار الان؟

دو تا روسری یا دو تا شال یا دو تا شال بافت 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اره رنگی میخرم براش چندماه دیگرمن خونم ی شهر دیگه است آخه فردا میرم خونه خودم دیگه نمیام تااا دوسه م ...

پست که هست عزیزم تیپاکس که هست عهد بوق نیست که 

یه نامه یا متن قشنگ بنویس کادو کن پست کن طوری که بعد چهلم برسه دستش 

پست که هست عزیزم تیپاکس که هست عهد بوق نیست که یه نامه یا متن قشنگ بنویس کادو کن پست کن طوری که بعد ...

به نظر من پول روسری و پول خودت و یه مقدار دیگه اگه می تونی بذار پاکت بده خودشون هر کار خواستن بکنن