2777
2789
عنوان

ضایع هست لباس اسکویید گیم بپوشم 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 56 پست
دخترررر

لباس اسکویید گیم شبیه لباس تیمارستانه

حس و حالش ب شدن منفیه

و هیچ زیبایی نداره

ب خصوص رنگش

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه که بودم کارتون سیندرلا رو که دیدم دهن خانوادمو سرویس کردم که واسم لباس پفدار و کفش پاشنه بلند ابی بخرین 😂😂😂زمان سریاال شهرزادم گفتم واسم گردنبند مرغ امین بخرین😂😂😂

دیگه ته جو گیریام ۱۷سالگی تموم شد 

به نظرم ممکنه از نظر بقیه خنده دار به نظر برسه کارت ولی اگه واقعا دلت میخواد بخر و واسه دل خودت بپوش

بچه که بودم کارتون سیندرلا رو که دیدم دهن خانوادمو سرویس کردم که واسم لباس پفدار و کفش پاشنه بلند اب ...

واسه من لباس بن تن نخریدن هیچ وقت 😅

اره منم جو‌ گیر بودم 

ولی موندم چرا تو این سن فیلم یاد هندوستان کرده بخدا🤣

واسه من لباس بن تن نخریدن هیچ وقت 😅اره منم جو‌ گیر بودم ولی موندم چرا تو این سن فیلم یاد هندوستان ک ...

بخر ولی دانشگاه نپوش 

مثلا واسه زمانی که  با ماشین میخوای بری این ور اون ور یا پیاده روی های کوتاه به نظرم بخر و نذار تو دلت بمونه ولی خب جاهای شلوغ نپوش 

مرسی اینقدر واضح گفتیدبخدا نمی دونستم تا این حد فاجعه هست

ما یک همکلاسی آقا داشتیم عاشق یک تیم فوتبال بود و با لباس اون تیم میومد دانشگاه هنوز که هنوزه هروقت حرفش پیش میاد یادش میفتیم یک سری چیزا شاید قشنگ باشه ولی عرف جامعه نیست و هنجارشکنی هست