2777
2789
قبول کن قبول کن

خیلی خفنه خوش تیپ خوش چهره خوش هیکل ولی حس میکنم ب شوخی گفته😑

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

۴۵سالش بود همه چی داش همه چی منم ۳۰سالم بود . زنش فوت شده بود و بچه نداش. خودش بچه دارنمیشد. ینی از تیپ نگم برات فوق العاده بود مالی هم خیلی عالی بود. خیلی اومد و رفت و مدام خاستگاری کرد پدرمادرمم گفتن هرچی خودت میخا. و من ردش کردم. گفتم برام بچه مهمه. الان چندساله ک ازدواج کردم. 

مدام راه دوادکترم . 

بچم نمیشه 

مشکل از منه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واااا خب بچسبید شوخی و جدی کنید لامصبا😁

خیلی دلم میخواد اما موندم چجوری چراغ سبز نشون بدم😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
۴۵سالش بود همه چی داش همه چی منم ۳۰سالم بود . زنش فوت شده بود و بچه نداش. خودش بچه دارنمیشد. ینی از ...

الان پشیمونی؟

خودتو سرزنش نکن تو که نمیدونستی اینطور میشه

زندگی چه عجیب غریبه ها

نه عزیزم جرعت شوخی در مورد چنین چیزیو با مادرت ندارهتاپیک اخرتو خوندمنگران نباش😍😍مبارکهههه😃

خدا از دهنتون بشنوه😂😍

لبخند بزن یا نمیدونم بی محلش کن😂

نمیبینمش ک همش

معلم داداشمه😂

۱۵ سالم بود یه بوگندوی چرک ۵۵ ساله😐

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
اسمش چیه😂کنجکاو شدم

میترسم بگم اخه فرهنگیه😂

نمیبینمش ک همشمعلم داداشمه😂

اقا معلما خوشتیپن 

منم یه اقا معلمی نمیدونست نامزد کردم اومد به مزه پروندن از شانس عنی کع داشتیم رفیقای اقای همسر ریختن رو طرف 

فک نمیکنم دیگه به کسی پیشنهاد بدع😂😂