2777
2789
عنوان

کی رو فکر کردید آدم خوبیه بعد فهمیدید اشتباه فکر میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 39 پست
زن برادرم اخ ک چقدر پیشه زن همسایه و دوستم تعریفشو میدادم از پشت بهم خنجر زد برام مرتب دعا میگیرن ام ...

خب ازدواج کردن یا نکردن شماه ربطی به زن داداشت داشت که دعا گرفته برات ؟ 

هنوزم میگیره 

چند سالشه زن داداشت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا فهمیدی؟

۲ تا از دعانویسا نشونه هایی دادن ک نشونه های عمم بود ولی باز ما باور نکردیم چون اصلا باورمون نمیشد ولی رفتارشو زیر نظر گرفتم یبار رفتیم خونشون (خونشون شهر دیگس) همه جمع شدیم بریم بیرون هرکاری کردیم عمم نیومد ماشینم جای خالی داشتا ولی نیومد ما رفتیم برگشتنی دیدم لباسای من نم داره ازونورم من لباسام به تعداد محدود برده بودم که حواسم باشه یکی از لباسام نبود هرکاری کردم نبود اینارو به بابام گفتیم باز باورش نشد برد منو پیش یه دعانویس گف فلانی چه نسبتی داره گفتم عمممه:)

خب ازدواج کردن یا نکردن شماه ربطی به زن داداشت داشت که دعا گرفته برات ؟ هنوزم میگیره چند سالشه زن دا ...

۳۸سالشه 

هرجا میرم سرکتاب میگیرم میگه ی زنی توروبسته برا داداشش نشونه ک میگه نشونه های اونه

دوتا برادر داره یکی معتاد صفر شیشه وتریاک و همه چی میکشه همه چیاااااا یکیشونم  ۱۵۰کیلوشه و آدم گشادیه اصلا اهل کار و زندگی نیست هر وعده غذایی ی دیس برنج میخوره با ۵تا نون 

بدبختیم اینه ک برادرمم همراهشه😭😭😭

برام دعا کن😭😭😭خدا نجاتم بده از دستشون اسمم زینب هستش 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

خب ازدواج کردن یا نکردن شماه ربطی به زن داداشت داشت که دعا گرفته برات ؟ هنوزم میگیره چند سالشه زن دا ...

کمر بستن ب نابودیم 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

۳۸سالشه هرجا میرم سرکتاب میگیرم میگه ی زنی توروبسته برا داداشش نشونه ک میگه نشونه های اونهدوتا برادر ...

عزیزم راه ها باطل کردن به صورت قرآنی و اینا انجام بده و از خدا کمک بگیر و دعا کن و هیچ وقت پیش دعا نویس نرو هیچ وقت زن داداشت و هم دست هاش مطمئن باش تقاص سختی میدن 

تو همونی نیستی که قبلا کاربری داشتی نحوه ستاره ازدواج و اینا از سایت اهورا مشکان میگفتی ؟

ن جانم من اولین باره عضو شدم اونم با هزار بدبختی 

سایت راه نمیداد

عزیزم راه ها باطل کردن به صورت قرآنی و اینا انجام بده و از خدا کمک بگیر و دعا کن و هیچ وقت پیش دعا ن ...

تقاصشون چ بدرد من میخوره خواهر جان 

مامانمم همینو میگه عمرم گذشت موهام سفید شدن پوست چروک شد اونا تقاص بدن زمان برا من عقب میره جوان میشم 

دوسدارم ازدواج کنم و خوشبخت بشم و مادر بشم 

همسن وسالام بچه مدرسه ای دارن 

چن وقت پیش عقد دختر همسایمون بود مادر پسر ۳۷ساله ش  بود 

ومن ۳۵مجرد😭😔

تقاصشون چ بدرد من میخوره خواهر جان مامانمم همینو میگه عمرم گذشت موهام سفید شدن پوست چروک شد اونا تقا ...

😭😭😭😭😭😭 ببین نمی‌دونم ولی خدا خودش می‌دونه 

بالاخره چیکار کنه 

ولی واقعا مگه مطمئنی بخاطر این دعا ها هست ؟ 

آخه خیلی ها هستن مجردن ، اطراف من هم هست که بالا ۳۵ و مجرد هستن چندین تا ، یا جاها دیگه خب بخاطر دعا کن نیس