2777
2789
عنوان

چندماه اقدام بودیدباردارشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 88 پست
اولی همون اقدام اولدومی هم اقدام اول ولی سقط شدسومی 7 ماه طول کشید دکتر هم رفتم گفت مشکلی نداری

خداحفظشون کنه

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم چیزی نخوردم شوهرم ژل رویال خورد

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
مبارک باشه حتمامشکلی نداشتید

ممنون

چرا اتفاقا تنبلی تخمدان داشتم

اون ماه هم ک باردار شدم قبلش رفته بودم سونو فقط ی فولیکول داشتم ب سایز ۱۴

احتمال بارداریم خیلی کم بود

ولی خب اراده خدا بالاتر از همه چیزه وقتی برات بخواد هیچی نمیتونه مانع بشه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
ماهم هیچ مشکلی نیست اما نمیدونم چرا نمیشه از انتظار خسته شدم😔

چندوقته اقدامی من فیبروم دارم باتنبلی

چندوقته اقدامی من فیبروم دارم باتنبلی

از فروردین میشه سونودادم ازمایش دادم همسرمم ازمایش اسپرم داده هیچ مشکلی نیست اما نمیدونم چرا نمیشه 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
ممنونچرا اتفاقا تنبلی تخمدان داشتماون ماه هم ک باردار شدم قبلش رفته بودم سونو فقط ی فولیکول داشتم ب ...

قربون خدابرم من که موهام سفیدشده ازبس حرص میخورم

از فروردین میشه سونودادم ازمایش دادم همسرمم ازمایش اسپرم داده هیچ مشکلی نیست اما نمیدونم چرا نمیشه

انشالله میشه بزودی