2777
2789

بعداز سقطم 2 بار سونو دادم خبری نبود الان رفتم سونو پریود عقب انداختم با آمپول  پروژسترون  هم نشدم گفتن کیست 5 سانتی دارم بقایا هم دارم الان ال دی میخورم ک ب خونریزی بیوفتم چیکار کنم اه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

چرا ال دی برا بقایا یه قرص دیگه میدن ال دی ک نمیزاره بقایا بیاد بیرون سرخود میخوری؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هم بقایا دارم هم پریود نمیشم کیست 5 سانتی هم دارم الان 50 روزه از سقطم میگذره ای کاش تو بیمارستان بستری بودم میرفتم کورتاژ حماقت کردم با رضایت خودم مرخص شدم😭

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا ال دی برا بقایا یه قرص دیگه میدن ال دی ک نمیزاره بقایا بیاد بیرون سرخود میخوری؟

نه دکتر گفت بخور ده روز بعد قطع کن پریود بشی شاید کیست هم از بین بره

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

ال دی باعث میشه مرتب شه وبعد ۲۱ روز دوباره پریود بشه برای کیست‌های ریز هم میدن

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
نه دکتر گفت بخور ده روز بعد قطع کن پریود بشی شاید کیست هم از بین بره

نه عزیزم خوب نیست بمن قرص مترژن دادن هرچی بودو شست اورد بیرون

دکترتو عوض کن 

راستی علت سقطت چی بود تو چندهفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ال دی باعث میشه مرتب شه وبعد ۲۱ روز دوباره پریود بشه برای کیست‌های ریز هم میدن

کیست نه خانمم بقایا دارن ابشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونم خوردم ولی نیومد بیرون تا ده روز اول خونریزی داشتم بعدش رفتم سونو گفتن بقایا داری دکتر گفت با پریود بعدیت میوفته اما هنوز پریود نشدم الان فهمیدم کیست هم دارم 5 سانته😔

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
اونم خوردم ولی نیومد بیرون تا ده روز اول خونریزی داشتم بعدش رفتم سونو گفتن بقایا داری دکتر گفت با پر ...

چجور کیستی داری؟

خب مترژنو چطوری خوردی من خوردم پیاده روی تند داشتم اومد بیرون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم خوب نیست بمن قرص مترژن دادن هرچی بودو شست اورد بیروندکترتو عوض کن راستی علت سقطت چی بود تو ...

من اونم خوردم عزیزم الان پریود نمیشم اصلا 4 تا آمپول زدم خبری نشد الان دو هفتس بهم قرص جلوگیری داد 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
چجور کیستی داری؟خب مترژنو چطوری خوردی من خوردم پیاده روی تند داشتم اومد بیرون

نمیدونم جیزی نگفت دکترم ازمایش بتا هم دادم جوابش رو نگرفتم چون مشکوک بود هنوز هورمون بارداری دارم چون پریود نمیشم دارم از درد میترکم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
من اونم خوردم عزیزم الان پریود نمیشم اصلا 4 تا آمپول زدم خبری نشد الان دو هفتس بهم قرص جلوگیری داد

بقایات چندسانته

علت سقط چی بود خودت سقط کردی چندهفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیست نه خانمم بقایا دارن ابشون

خودشون گفتن کیست هم دارن 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
نه عزیزم خوب نیست بمن قرص مترژن دادن هرچی بودو شست اورد بیروندکترتو عوض کن راستی علت سقطت چی بود تو ...

باداری پوچ 8 هفته بودم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
نمیدونم جیزی نگفت دکترم ازمایش بتا هم دادم جوابش رو نگرفتم چون مشکوک بود هنوز هورمون بارداری دارم چو ...

بعد از ۲ ماه ک هورمون بارداری بالا نباید باشه دوباره نکنه خبری باشه جلوگیری داشتی دیگه

اگر کیست خونی یا ساده باشه مهم نی اندومتریوز بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40