2777
2789
عنوان

ی صابون گرفتم همه نقاط تیره رو روشن کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 96 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا مسخره بازی در میارین اخه همون اول اسم صابون رو میگفتی خب 

با این چیزا میخوایی پربازدید شی تا صابونو تبلیغ میکنی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
کرم شیر الاغ بزن شنیدم سفید میکنه وقتی هم بشوری اثرش میره ولی

آره منم دارم خیلی خوشبو و نرم و لطیفه و سفید می کنه. ولی بشوری میره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

کاش بعد از شستن هم میموند ولی حتما امتحانش میکنم

برای باشگاه روم نمیشه شلوارک اینا بپوشم مگه اینکه زیر زانو باشه که خوشگل نمیشه🙂‍↔️

🤍.
چرا مسخره بازی در میارین اخه همون اول اسم صابون رو میگفتی خب با این چیزا میخوایی پربازدید شی تا صابو ...

آدم دلش می خواد فحش بده. 😡

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

نههه ی دانشمندی میگفته طبق تحقیقات جز اولین چیزای سرطان زاس دوستمم زده میگه تیرگی اورده بعد ی مدت