2777
2789

فردا موعدم هست سه ماهه اقدامم دوتا دخمل دارم فامیلی شوهرم میر هست اسم دخترام ماهورا میر و ملودی میر 

خیلی دلم دوقلو پسر میخواد یه کارایی هم کردم که بشه اگه پریود هم شدم این ماه میرم برای آی وی اف ولی ته دلم میگه حامله ام و فردا پریود نمیشم 

حالا لطفاً اسم پسر و دختر که به فامیلی میر بیاد بگید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه اسمای قشنگی دارن دخترات😍

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

هم اسماشون قشنگه هم فامیلیشون

کلا از فامیلی تک سیلابی خیلی خوشم میاد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

ملینا ملیسا  

محمد مانی میلاد هرچی م داشته باشه به فامیلی میر میاد بنظرم کلا به فامیلیش همه اسمی میاد 

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
هژیرقدیرسمیربصیرنصیرحصیر کویر

شما هرگز ب کسی اسم پیشنهاد نده😑😅

حتی اصرار هم کرد زیربار نرو

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
شما هرگز ب کسی اسم پیشنهاد نده😑😅حتی اصرار هم کرد زیربار نرو

باش😭🤕🤣

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

ماهورا میر = ماهور میر ملودی میر=مانلی میر مانلی هم دخترونس هم پسرونه

اولا ماهورا فقط تو شناسنامه ماهورا هست وگرنه تو فامیل و دوست و آشنا و خانواده و معلم و مدرسه و... همههههه میگن ماهور 😂🤦🏻‍♀️علت اینکه ماهورا  گذاشتیم این بود که از اسم مشترک متنفرم