2777
2789
عنوان

احضار اجنه هرکس مسخره یا شوخی میکنه نیاد گزارش نزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 64 پست
چطور باید احضار کنم من نمی دونم چمه دارم عذاب میکشم خیلی‌خیلی

دختر خوب مگه بچه بازیهههه ،احضار اجنه کار دعانویساس تازه اونم ن هر کسی پیش هر کسی هم نرو ، ،ولی تنها اونا ارتباط دارن ،بچه بازیه مگه ،اگه ایکور بود خو دنیا بهم میریخت 

خب پس حرف میزنید این نشونه خوبیه حداقلش هستش نگران چیزی نباشید از اون لحاظ نیازی نیست که دست به دامن ...

دوروغی ک چن سال زندگی کردیم

مشکل بخدا نمی بخشم من دوسش دارم خیلی😭😭😭

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر خوب مگه بچه بازیهههه ،احضار اجنه کار دعانویساس تازه اونم ن هر کسی پیش هر کسی هم نرو ، ،ولی تنها ...

میگن اگه ۱۰۰ آیه قرآن بخونی هر نیتی کنی درست میشه

عزیزم با جن می خوای به عشقت برسی ؟

خودت رو بدبخت می کنی

برو سمت خدا ، از خدا بخواه 

شاید بگی خواستم و بدتر شد یا جوابم رو نداد

ولی مگه ما بیشتر از حدا می دونیم

مگه جن و من و تو رو خدا نیافریده 

چرا از خالق جن نمی خوای؟؟

خدا عاشق ماست و دوست داره عاقبت بخیر بشیم

اگه واقعا به صلاحت باشه ، قسمتت می کنه

چرا ۲۰۰ سال پیش؟اجنه اذیتم میکنهمن دادم عذاب میکشم خیلی حالم بده نمی تونم ازش دس بکشم خدایا

میشه بگی چیشده من نمیفهمم  عاشق اجنه شدی؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

دوروغی ک چن سال زندگی کردیممشکل بخدا نمی بخشم من دوسش دارم خیلی😭😭😭

چن سال زندگی کردید؟؟

یعنی چی

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
دوروغی ک چن سال زندگی کردیممشکل بخدا نمی بخشم من دوسش دارم خیلی😭😭😭

خوب بگو چه دروغی گفتی شاید یه راه دیگه بود این چه کاریه اخه مگه عقلت رو از دست دادی واقعا میخوای خودتو به فنا بدی ؟ میخوای تا آخر عمر عذاب بکشی ؟ دیگه نمیتونی یه نفس راحت بکشی 

اره حرف می زنیم حتی چن روز پیش قهر کردم باهاش خیلی التماسم کرد آشتی کردیم اما من اشتباهی کردم دوروغی ...

بهت میگم چکار کنی پسره بیاد پیشت فقط باید از ته دلت انجام بدی انجام دادند و نتیجه گرفتند دیگران 

نماز شب بخون 

هر روز استغفار بگو بینهایت بدون شمارش 

ختم عاشورا حق شناس بگیر 

این مسخره بازی اجنه بذار کنار نمیدونی با چی طرفی ناخواسته از کتارت رد بشن زندگیتو سیاه میکنندد بیرون کردنشون هم خیییلی سخته 

نشینی تو مجازی چرت و پرت بخونید و ببینید و باور کنید 

فعلا امضا ندارم
خوب بگو چه دروغی گفتی شاید یه راه دیگه بود این چه کاریه اخه مگه عقلت رو از دست دادی واقعا میخوای خود ...

مهم نیست دیگه من نمی تونم بدون اون زندگی کنم بهش وابستم 

میشه بگی اجنه تغییر شکل میده خودشو

خوب بگو چه دروغی گفتی شاید یه راه دیگه بود این چه کاریه اخه مگه عقلت رو از دست دادی واقعا میخوای خود ...

مهم نیست دیگه من نمی تونم بدون اون زندگی کنم بهش وابستم 

میشه بگی اجنه تغییر شکل میده خودشو

بهت میگم چکار کنی پسره بیاد پیشت فقط باید از ته دلت انجام بدی انجام دادند و نتیجه گرفتند دیگران نماز ...

هوف فایده نداره بخداا 

من بهش دوروغی گفتم منو نمی بخشه نمی بخشه 

دوسش دارم نمی تونم بدون اون زندگی کنم