2777
2789
عنوان

امروز رفتم کتاب بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 54 پست
من منظورم هم کمی بود و هم کیفی گلم و یه آدم با ضریب هوشی متوسط

من خودم کتابخوان حرفه ای هستم. ولی فقط رمان های بی محتوا رو با این سرعت میخونن و رد میشن. یا اینکه فقط کتابیو سطحی روخوانی کنی و بگذری. کتاب خوندن و درس گرفتن از کتاب هم آداب داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شش تا کتاب گرفتم شد پونصد تومنحتما کتاب هایی که گرفتی یا جلد شون خاصه ، یا ترجمه شون یا برگه هاشو ...

قیمت کتاب بالاست. شما شش تا کتاب گرفتی پونصد قطعا یا چاپ قدیمه یا برای انتشارات معتبری نیستن

قیمت کتاب بالاست. شما شش تا کتاب گرفتی پونصد قطعا یا چاپ قدیمه یا برای انتشارات معتبری نیستن

نه خب هم ترجمه اشون خوبه

هم انتشاراتش 

جنسشون کاهیه فقط ، که مشکلی نیست من دوست دارم

چاپ جدید هم هست

باید بدونی از کجا بگیری

نه خب هم ترجمه اشون خوبههم انتشاراتش جنسشون کاهیه فقط ، که مشکلی نیست من دوست دارمچاپ جدید هم هستبای ...

انتشارات معتبر همچین کتابایی چاپ نمیکنن عزیزم. این کتابای ۵۰ در صد تخفیف همه فیک هستن. کتاب فیک هم داریم. چه انتشاراتی هستن؟