2777
2789
عنوان

موندم چرا شوهرم نمیترسه اصن😶

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 26 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ذره قدرت دلداریمو نداره چون واسه خودش مهم نیس

من اجتمال زایمان زودرس داشتم دکتر به مدت۲۴ساعت ۶ساعت یکبار امپول بتا متازون واسم تجویزکرد ریه بچه رسیده بود هفته۳۵به دنیا اومد تو دستگاه هم نرفت

بنظرم شوهرتون کار درستی میکنن. نکنه توقع داری نگرانی رو بروز بده و شما رو بیشتر نگران کنه

حداقل آرومم کنه بگه حق داری، 

نه اینکه مسخرم کنه بگه خیلی حساسی نهایتش میره دستگاه

انگار براش مهم نیس😣

خب طفلی اذیت میشه، تو بیمارستان کلی سوزن اینا میکنن تو دستشون😭

نترس گلم 

بزار سالم بدنیا بیاد اینا مهم نیست میگذره 

چرا داری از الان تلقین میکنی که بچت تو شیشه میخوابه

برایاینکه درست اونم مثل شما آرامش نداشته باشه.چرا استرس رو یه شما انتقال بده.همسر منم تو اینجور مواقع خونسرده ولی میدونم بخاطر منه.چون همش سعی میکنه منو آروم کنه،نه اینکه به منم استرس بده.

حداقل آرومم کنه بگه حق داری، نه اینکه مسخرم کنه بگه خیلی حساسی نهایتش میره دستگاهانگار براش مهم نیس� ...

خب مردها و زن ها خیلی با هم فرق دارن. بعضی مردها بلد نیستن دیگه. یا مثل روابط پدرشون با مادرشون احساسی نبوده یاد نگرفتن چطور با زن برخورد کنن

خب اونموقع بچم خیلی اذیت میشه این بچه ها که میزارنشون دستگاه تو اون یه ذره دستشون کلی سوزن اینا میزن ...

حالا بشه یا نشه انشالله که نمیشه

دختر منم بوقت به دنیا اومد ولی بخاطر عفونتش دوهفته بعد تولدش یه هفته گذاشتن دستگاه 

قسمت هرچی باشه نمیشه عوض کرد

بفرما جلو ته صف مال خودمه
یه ذره قدرت دلداریمو نداره چون واسه خودش مهم نیس

عزیزم

دلیلش اینه که

مردا وقتی بچه به دنیا بیاد پدر میشن و براش میمیرن

ولی زنا وقتی باردار شدن

به همین دلیل برای اون زیاد فرقی نداره