2777
2789

سر ارث باباش دعواست تو خونه امون تنش هست 

من میگم خسته شدم برو خودت حل کن 

میگه به تو مربوط نیس

منم خرج میکنم بعضی وقتها تو خونه اجیلی چیزی

بهش گفتم پس پولمو بده

به من چه مربوطه من خودم بابا دارم 

بابام خسیسه دیر میده یا دیر به دیر خرید میکنه

تو چشم من نگاه میکنه مامانم میگه به تو مربوط نیس

روز مادر دهنشو وا کرده  میگه برام طلا بخر

منکه نخریدم ولی به من چه مربوطه؟؟؟؟

فشارش میره بالا سر ارث بره به من چه مربوطه؟؟؟؟

سقفمون نم پس داده مهم نیس براش مهم براش جهیزیه دختر داداششه که ۲۰ سالشه عقد کرده

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

شما نمیتونی برای ارث مادرت تصمیم بگیری شاید بخواد برای آینده خودش نگه داره خونه هم 

وظیفه ی پدرتون هست نه مادرتون شما هم فقط میتونی خودت رو نجات بدی از اون خونه البته اگه درآمد داری

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه واسه خونه خرج نکن 

فقط واسه خودت بخر

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

شما نمیتونی برای ارث مادرت تصمیم بگیری شاید بخواد برای آینده خودش نگه داره خونه هم وظیفه ی پدرتون هس ...

فعلا که خواستگار دارم ولی سر نمیگیره هیچ کدومشون

نمیدونم چرا 

به خودشونم گفتم میخوام برم از این خونه 

خوشم نمیاد دیگه 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
فعلا که خواستگار دارم ولی سر نمیگیره هیچ کدومشوننمیدونم چرا به خودشونم گفتم میخوام برم از این خونه خ ...

پس برای خودت پس انداز کن چون بعدا لازمت میشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم