2777
2789
عنوان

مامانا بنظره شما کدوم یک از این مراحل بارداری و بچه داری سخختره

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 23 پست
همه موارد

🤌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من از ۲۵ روزگی که کولیکش شروع شد تا ۴ ماهگی که رفع شد خیلی سخت بود. و بعد از اون هرچی بزرگتر شد و الان که دو سالشه گاهی واقعا دلم میخواد خودمو از پنجره پرت کنم پایین. به نظرم تمام دوران بارداری و شیردهی و شب بیداری و درداش به اندازه این چند وقته ازم انرژی نگرفت

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چه سخته بچه داشتن

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

دختر من خیلی شلوغه

قشقرقی داریم سر تعویض پوشک. جیغ و داد که پوشک نکن اصلا پاهامو نگیر! براش پوشک شورتی گرفتم که من پاهاشون نگیرم کمش کنم بپوشه تا بازش میکنم فرار میکنه میره. منم وحشتناک روی نجاست حساسم

از خرابکاریاش نگم که دیوار و مبل سالم برام نذاشته هفته پیش مبلی که تازه شسته شده بود رو با روان نویس خط خطی کرد. اونو که دیدم دیگه واقعا گریه کردم از دستش. من همه چیز رو قایم کردم اون لعنتی رو نمیدونم از کجا پیدا کرد

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...دختر من خیلی شلوغهقشقرقی داریم سر تعویض پوشک. جیغ و داد که پوش ...

عزیییزم

خدا برات حفظش کنه وروجکو

ایشالا زودی بزرگ بشه کمتر بشه اذیت شدنات

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
عزیییزمخدا برات حفظش کنه وروجکوایشالا زودی بزرگ بشه کمتر بشه اذیت شدنات

ممنونم مرسی

خدا همه بچه ها رو در کنار مامان باباشون شاد نگه داره