2777
2789
عنوان

دلم میخواد مهمونامونو بندازم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 39 پست
عزیزم ربطی به بیفکری خانواده نداره ادم که نمیتونه به مهمون بگه نیاید 😐خودشم باید شعور داشته باشه

چرا نمیتونه بگه نیاید؟

هر موقع هرکی زنگ میزد میگفت میخوایم بیایم مادرم می‌گفت الهه فلان تاریخ امتحان داره فلان تاریخ امتحاناش تمومه بعد اون در خدمتم خود خانوادش نباید رو بدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داری واقعا من هنوز مهمونامون نیومدن ولی حالم بده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ای کاش کمی درک و شعور داشتن و تایم ...

از صبح ساعت ۷ پاشدم پر انرژی شروع کنم گند زدن به برنامم

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
چرا نمیتونه بگه نیاید؟هر موقع هرکی زنگ میزد میگفت میخوایم بیایم مادرم می‌گفت الهه فلان تاریخ امتحان ...

میگم دم در بودن خواهر

زشته اخه

زشت کار اوناست 

والا روز جمعه مال استراحت و نظافت خونه و رسیدگی به کارهای تلنبار شده در طی هفته است نه مهمون داری! 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
زشت کار اوناست والا روز جمعه مال استراحت و نظافت خونه و رسیدگی به کارهای تلنبار شده در طی هفته است ن ...

دارم میزنم تو سر خودم بخدا دارم روانی میشم کلی عقب افتادم هر بندو باید ده دور بخونم  

به داداشم گفتم برو بیرون بگو کاردارم شاید یکم به خودشون بیان

مهمون در خونست درو روش باز نکنه؟؟؟

باز کنه راش بده جلوی اونا به بچش بگه یکم پیش مهمونا بشین ببین تورو بعد برو درست بخون تو اتاقت

جلو جمع همین بگه و جوری رفتار کنه که اروم صحبت کنن اگر خوششون نیومد ی تایم دیگه بیان 

مهمونن خرج تورو نمیدن که ناراحت ناراحتیشون باشی ی تایم دیگه بیان

چرا نمیتونه بگه نیاید؟هر موقع هرکی زنگ میزد میگفت میخوایم بیایم مادرم می‌گفت الهه فلان تاریخ امتحان ...

عزیزم ماهم قراره چند روز دیگه مهمون برامون بیاد 

اگه مامانم به مهمونم بگه بعد امتحانات دخترم تشریف بیارید یه دعوای بزرگی درست میشه ، مهمونمونم عممه 

و ده بار زنگ زده میگه میخوایم با شوهرمو بچه ها بیایم خونتون حال و هوامون عوض بشه 😂🤦🏻‍♀️

مامان منم هعی میگه دخترم امتحان داره 

خب وقتی اینو میگه یعنی نیاید 

عمم هم خودشو میزنه به کوچه علی چپ 😂

باز کنه راش بده جلوی اونا به بچش بگه یکم پیش مهمونا بشین ببین تورو بعد برو درست بخون تو اتاقتجلو جمع ...

بابام گفت حتی گفت تلویزینم کم کنید صداش بلنده مزاحم درسشه

ولی نمیدونم چشونهههه

عزیزم ماهم قراره چند روز دیگه مهمون برامون بیاد اگه مامانم به مهمونم بگه بعد امتحانات دخترم تشریف بی ...

بگه خیلی فامیل باشعوری دارم مثلا زیبا (خاله بچه )هم میخواست بیاد گفتم الهه امتحان داره گفت درس بچه واجب تره

خداروشکر که خانواده شوهرمم همین درک دارن میدونن بچم امتحانش واجبه وگرنه مجبور بودم در خونه رو قفل کنم کسی راه ندم

اینو آنقدر بگه اونا نمیان 

عزیزم با زبونه یهویی نمیشه رویه صدساله رو عوض کرد

یعنی خانوادت درک ندارن اونا عمدا اومدن نمره تو خراب بشه؟حز با دعوا نمیرن متاسفانه انگار

خانوادم درک دارن مردم درک ندارن

عزیزم ماهم قراره چند روز دیگه مهمون برامون بیاد اگه مامانم به مهمونم بگه بعد امتحانات دخترم تشریف بی ...

یه جایی رو پیدا کن واسه خودت پدرت در میاد