هیچهیچهیچ مدیر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5369 عنوان حس ششمیا برام ارزوی مرگ کنین حلالم کنین هزار بار پرسیدم ازتون🤣🤣دمتون گرم به حرفام گوش دادین | مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 327 پست حس میکنم دوستتونم دارم خودمم بگا میدم دوستان 🤍 امروز | 15:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5369 نه گفته ابدا برنمیگردهیکی دوروزه گفتهنمیدونم دیگه بقیش به دعا هام بستگی داره😂 🤣🤣🤣🤣🤣
sogoli48 عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 1563 ن میدونم حس ششمی نیشتی بخاطر اینکه باهام حرف زدی تگت کردم برای تشکز🤍اونکعع گفتم ذره ای ارزش ندارم ی ... قربونت برم مهربون😍
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3714 @im_sheyda توام بیا 🤣🤣 الهییییاین خیلی خوب امیدوارم کرده گفتم پیشم جایزه داره 😍😂 هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 627 نه گفته ابدا برنمیگردهیکی دوروزه گفتهنمیدونم دیگه بقیش به دعا هام بستگی داره😂 چقد با اطمینان گفته من میترسم بپرسم ازش من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3714 🤣🤣🤣🤣امیدوازم عوضی از دوریت دق کنه بچلزونیش خوب ای گفتی ای گفتییی هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5369 الهییییاین خیلی خوب امیدوارم کرده گفتم پیشم جایزه داره 😍😂 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ما چقد احمقیم خودم خندم میگیره به وضع وحالم
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3714 چقد با اطمینان گفته من میترسم بپرسم ازش توام همچین چیزی میپرسی😂 هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3714 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ما چقد احمقیم خودم خندم میگیره به وضع وحالم منمممممم از سنو سالم خجالت میکشم 😂😂😂 هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 627 من رو یه خدازده ای کراشم اکثرا میگن میاد جلوولی خب آشوبم واقعالامصب مغروره کمون نکنم بیاااااادچه غلطی کنماز عواقب شمع تراپی میترسم،ینی جواب میده؟ من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
sogoli48 عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 1563 من یبار که تازه عضو شده بودم از حس ششمیای سایت سوال پرسیدم برای یکی و همشون چیزای مختلفی میگفتن. اخرش یچیزی شد که هیچکس نگفته بود ولی جنبه سرگرمی داره جالبه اما درست نیس😂
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5369 من رو یه خدازده ای کراشم اکثرا میگن میاد جلوولی خب آشوبم واقعالامصب مغروره کمون نکنم بیاااااادچه غلط ... ن جواب نمیده خواهر زیاد تو این چیزا غرق نشیم 🙃درکت میکنم
هیچهیچهیچ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 5369 من یبار که تازه عضو شده بودم از حس ششمیای سایت سوال پرسیدم برای یکی و همشون چیزای مختلفی میگفتن. اخر ... 🤣🤣🤣🤣خدایا منم اینطوری باشع
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 627 ن جواب نمیده خواهر زیاد تو این چیزا غرق نشیم 🙃درکت میکنم پس چه کنمچطو خودمو آروم کنم🥲 من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3714 من یبار که تازه عضو شده بودم از حس ششمیای سایت سوال پرسیدم برای یکی و همشون چیزای مختلفی میگفتن. اخر ... منو یکی امیدوار میکنه یکی میزنه میترکونه امیدمو😂 هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️