2777
2789
بعضی زمین ها نه مثلا زمینای روستای پدریم مخصوصا بخش کشاورزی و باغ ها رو کسی نمیخره بنظرم 🤧😂 صدسال ...

اره ولی شوهرم یکو نیم میلیارد شالیزار گذاشت فروش. مگ کسی میخره؟.

هرجا میری میگن هم محلی هلی خودتون بخرن.

یعنی آدمایی ک تواون روستا زندگی میکنن.

اگه کسی میخره بگین ماهم داریم

جا امن بزارحواست باشه.به هیچ کس هم اعتماد نکن و نگو الان حتی به خانواده و فامیل و دوست هم نمیشه اعتم ...

آره 

جاش خوبه 

داییم طلا فروشه 

اونها گاو صندوقهای ویژه دارن تو مغازه و پلیس در مغاره هاشون هست  حدود صد ساله 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میلیون بود چاه داشت آخه کسی نبود جمعش کنه خیلی دور بود این اواخر سر نبودمان ی خدا بی‌خبر میخواست همه ...

طلا رشدش بیشتر 

اما اصلا به کسی نگو طلا دارم

دورش هم فیل بپیچ 

جای هم رفتی یا با خودت ببر یا امانت جای بذار 

دستت ننداز خطر داره

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

اره ولی شوهرم یکو نیم میلیارد شالیزار گذاشت فروش. مگ کسی میخره؟. هرجا میری میگن هم محلی هلی خودتون ب ...

ماهم دادیم مردم بومی اونجا 

بنظرم خیلی ماهم کمتر فروختیم 

چون کسی از غریبه ها نخرید

آره جاش خوبه داییم طلا فروشه اونها گاو صندوقهای ویژه دارن تو مغازه و پلیس در مغاره هاشون هست حدود ص ...

یهو داییت 2 سال دیگ نزنه زیرش ک تو پیش من طلا نداری😑

حتما ی رسیدی چیزی داشته باش ازش

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

کدوم استان. میخوام ببینم اگه مازندران هستین‌ ماهم داریم شوهرم متری یک تومن گذاشت  کسی نمیخره،؟

همون شخصی ک ازتون خرید نیاز نداره؟.بخاد کمترم میدم‌

بخدا نیاز دارم ب پولش.

طلا رشدش بیشتر اما اصلا به کسی نگو طلا دارمدورش هم فیل بپیچ جای هم رفتی یا با خودت ببر یا امانت جای ...

آره عزیزم طلا اصلا نمیپوشم 

گفتم سرمایه بچه ها باشه 

خونه هم هیچوقت نداشتم 

بنظرم طلا خیلی خطرناکه 

تو خونه

کدوم استان. میخوام ببینم اگه مازندران هستین‌ ماهم داریم شوهرم متری یک تومن گذاشت کسی نمیخره،؟همون ش ...

نه عزیزم زمین ما کوهستان و گردو و باغ و ثمرات دیگه داره 

شمال بایدخوب بخرن 

من فکر می‌کردم اونجا خیلی خیرش بیشتره

نه عزیزم زمین ما کوهستان و گردو و باغ و ثمرات دیگه داره شمال بایدخوب بخرن من فکر می‌کردم اونجا خیلی ...

میعنی متری۲ تومنه. یعنی ۴ میلیارد باید بخرن.

شوهرم ۱ میلیارد هم گذاشت نمیان بخرن