2777
2789
عنوان

ازدواج میکنی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 20 پست
مگه بعد از ازدواج نمیشه رشته مورد علاقت رو پیدا کنی؟

من نمیشناسمت گلم خودت چنین آدمی هستی؟؟

من به شخصه نبودم واسه همین درسمو خوندم چندسالی شاغل هم بودم ۲۶سالکی ازدواج کردم.بعد رفتم دنبال کلاسهای هنری و آشپزی و چیزای دیگه ای که حالمو خوب میکرد.

🙃
من نمیشناسمت گلم خودت چنین آدمی هستی؟؟من به شخصه نبودم واسه همین درسمو خوندم چندسالی شاغل هم بودم ۲۶ ...

آره من حتی اگه ازدواج کنم باید به هدفام برسم

البته شما درست میگی اینکه زمان مجردی به چیزایی که میخوای برسی حس بهتری داره

کاربری دوستم فعلا دست منه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه بعد از ازدواج نمیشه رشته مورد علاقت رو پیدا کنی؟

گفتم بشخصه روش زندگیم جور دیگه ای بوده و هست

زندگی مشترک یه سری چالش ها و مسیولیت ها داره 

بنظرم تمرکزی که برای درس خوندن لازمه تو مجردی بیشتره

وقتی مجردی دغدغه های زندگی متاهلی رو نداری وقت و فکرت آزادتره

🙃
آره من حتی اگه ازدواج کنم باید به هدفام برسمالبته شما درست میگی اینکه زمان مجردی به چیزایی که میخوای ...

ان شاالله بهترین تصمیم رو بگیری و موفق باشی عزیزم💚

الان خونه پدرتی همه چیز فرق داره.ازدواج کنی از نظافت خونه تا آشپزی و مهمونداری و... کلی مسیولیت داری که اگه مثه من کمالگرا باشی یکم وقتت زیادی پر میشه😅بچه هم بیاد دیگه بدتر.حالا همسر من فوق العاده مهربون و کمک حال بوده و هست💚

البته موقعیت خوب هم این دوره زمونه کمه.اگه دلت به ازدواج باهاشه حتی باهاش صحبت کن ببین برنامش برلی زندگی و خواسته اش از یو چیه.نکنه ۱درصد نخواد ادامه تحصیل بدی یا از اون مرداست که چون دانشگاه نرفتی و شاغل نیستی فکر میکنه میتونه خونگیت کنه و.. به حرفاش بسنده نکن مشاور هم برید یا پیش کسی که تو خونواده به عقلانیت معروفه.

🙃
ان شاالله بهترین تصمیم رو بگیری و موفق باشی عزیزم💚الان خونه پدرتی همه چیز فرق داره.ازدواج کنی از نظ ...

ممنون عزیزم💚

بله حق باشماست از راهنماییتون متشکرم🌹🙏

کاربری دوستم فعلا دست منه