2777
2789
عنوان

مادر شوهرم به شوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 69 پست
خب قبول شده زنگ زده چه اشکالی داره مثلا خبر آشتی فلان فامیل رو بگه چی میشه والا مادر منم اینا رو بهم ...

عزیزم شما دختری

والا مامان من تعریف نمیکنه  

ایشون ۲ تا دختر و یه پسر دیگه هم داره 

اینکه می‌ره سونوگرافی ، زنگ میزنم فلان جا و فلان جام سالمه 

من خدارو شکر سالمم و ‌‌.... به شوهر من در لحظه چه ربطی داره؟ 

میگم خداوکیلی چیزهایی رو تعریف می‌کنه که شاااااااااید یه زن به شوهرش بگه

مشکل اینه که شوهر من از سوراخ .... فک و فامیل خبر دارهشوهر من شده یه خاله زنک که میشینن ۴ ساعت در مو ...

چقد بد دل هستی  به کی زنگ بزنه ی مادر 

وای یا قرآن عروس اینطوری نصیب نکن  میبینم دیگ کسی زن نمیگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان فکر کنم منظور اسی اینه در مورد رابطه جنسی بقبه درمورد   مسائل جنسی خودشم با پسرش حرف میزنه حق داره اسی ناراحت بشه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

عزیزم شما دختریوالا مامان من تعریف نمیکنه ایشون ۲ تا دختر و یه پسر دیگه هم داره اینکه می‌ره سونوگرا ...

رابطش با اون دخترا چطوریه ؟؟ رفتار همسر شما و برادرش با مادرتون چطوریه ؟ 

البته من به شما حق میدم گفتن یسری مسائلی که لزومی نداره ادم به کسی بگه تکرار شدن هرروزش ادمو کلافه می کنه 

گاهی اوقات از تنهای و اون جایی خالی شوهرشو میخواد با محبت پسرش پر کنه ولی اینکار اشتباه اما دلم براش ...

بازم بچه داره 

گیرشون داده به شوهر من 

دخترش بهش میگه مامان چرا به ما زنگ نمیزنی؟ چرا آنقدر به برادرمون زنگ میزنی ؟ میگه من شوهر ندارم 

چقد بد دل هستی به کی زنگ بزنه ی مادر وای یا قرآن عروس اینطوری نصیب نکن میبینم دیگ کسی زن نمیگیره

اسی میگه درمورد مسائل جنسیشم با پسرش حرف میزنه بنظر من اسی حق داره

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یعنی اسی بامادرخودش دردو دل نمیکنه ؟

عزیزم من دخترم 

مادرم ساعت ۱۱ شب زنگ نمیزنه بگه میدونی فلانی و فلانی چقدر کادو دادن به فلانی؟ 

میدونی فلانی و فلانی آشتی کردن 

تا حالا از شوهرت چیزی شنیدی که خجالت بکشی بگی اینا رو از کجا میدونه؟ بعد میبینی مادرش بهش میگه 

بابا شوهر من از رابطه زن همسایه با شوهرش با جزئیات خبر داره 

مرد آنقدر خاله زنک 

برعکس همه دوستای که نظر دادن من حقو به شما میدم عزیزم چون تو روحیه شوهرت تاثیر می‌ذاره کم کم تو زندگیتون تاثیر می‌زاره ولی خب کاریش نمیشه کرد شوهرت مقصر نیست باید خود مادرشوهرت بفهمه این چیزا رو که نمی‌خواد بفهمه.. خب اگه از رو تنهایی زنگ میزنه به خواهر شوهرت زنگ بزنه مادر دختری حرف بزنن

❤️Mahyar❤️ & ❤️Mehrsa❤️ 

بزار این یکی رو باور نکنم اسی دید کسی بهش حق نمیده این بحث کشید وسط

من هیچ کس و قضاوت نمیکنم نمیدونم💙

عزیزم شما دختریوالا مامان من تعریف نمیکنه ایشون ۲ تا دختر و یه پسر دیگه هم داره اینکه می‌ره سونوگرا ...

دختر و پسر چه فرقی داره 

اصلا درستش این بود همسرت رنگ بزنه مادرش که رفتی دکتر همه چیر خوب بود یا نه 

نمی‌دونم چی بگم 

باهاتون موافق نیستم 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من ک ندیدم مساله جنسی نوشته باشه من و شما مادریم عقل داریم کدوم مادری درباره خشتک و زیر خودش حرف میز ...

شما ندیدی  مشکلش منم؟دقت کنید میبینید منم در اطلاع رندگی اسی نیستم چیزی ک دیدم و گفتم

چقدر قلبت سیاهه. فقط زنگ زده گفته قبول شدم. 😔

نه عزیزم فقط زنگش نیست 

نمی‌دونم ازدواج کردی یا نه 

وقتی شوهرت در مورد رابطه زن همسایه و رابطه با شوهرش و فلان زن و سوراخ .... فلانی خبر دار باشه بعد میفهمی من چی میگم