2777
2789

اگه بخوام برم از سال دیگه باید برم دانشگاه 

پشت کنکور نمیدونم میتونم امسال رتبه خوبی بیارم یانه ولی هر چی حساب کتاب کردم کتابا تموم نمیشه امسال یعنی میوفته سال بعد نه سال بعدش 😔😔

نمیدونم چیکار کنم 

اراده و استمرار داشته باشی زیر هزار هم میتونی بیاری

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون دانشگاه آزادشم برا رشته ی پیرا پزشکی رتبه ی خوبی میخواد. بعد شهریشون وحشتناک بالاس میتونی بدی؟ ...

قبول شدم اونو ولی بنا به دلایلی تا الان نرفتم حرف زدیم با دانشگاه گفت میتونی ثبت نام کنی ولی سال دیگه باید بیای

همون دانشگاه آزادشم برا رشته ی پیرا پزشکی رتبه ی خوبی میخواد. بعد شهریشون وحشتناک بالاس میتونی بدی؟ ...

اره ترمی ۲۰ میلیون خوابگاهم نمیدن بابام گفت میدم ولی من نمیدونم دوست ندارم اینقد هزینه کنه

امسال؟کتابا تموم نمیشن امسال

تا جایی که که فرصت میشه بخون.

بله شهریه‌ی پرستاری ۴۵ ملیون بود.

پیرامزشکی ۳۰ ۳۵

سال بعدم ۳۵ درصد میزاره روش. 

به آزاد اصلا فکر نکن بشین امسال زورتو بزن . قبول هم نشدی ادامه دار بخون برا سال بعد.