2777
2789
کسی که واقعا هدفش ازدواجه اصلا چیزی به اسم دوستی و دوست پسر و دوست دختر براش وجود نداره. کسایی که نم ...

نخیر

ما پنج سال دوست بودیم

شرایط نداشت بیاد خواستگاری

امسال ازدواج کردیم 

هر سالشم روز مرد براش کادو گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روز زنم روز دوست دختر نیست 🤝

برا دخترا روز زیاد هس مثلا روز دخترا چنتا هس من کسیو ندیدم روز زن کادو گرفته باشه 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

حرف چرتی که جدیدا چنتا بی مغز هی میگن،وقتی پول نداره چاره چیه جز اینکه چندسال دوست بمونن تا شرایط جو ...

با این حرف گولت زده آره؟

اینقدر منتظر بمون تا بیاد

(کاش دخترامون اینقدر ساده نبودن گول همچین حرف های مزخرفی رو بخورن)

اگه ی سر به مراکز مشاوره بزنی دیگه همچین تفکر نداری

با این حرف گولت زده آره؟اینقدر منتظر بمون تا بیاد(کاش دخترامون اینقدر ساده نبودن گول همچین حرف های م ...

من سه ساله ازدواج کردم ولی انقد عاقل هستم گول چنتا حرف اینستاییرو نخورم و خودم تحلیل کنم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
من سه ساله ازدواج کردم ولی انقد عاقل هستم گول چنتا حرف اینستاییرو نخورم و خودم تحلیل کنم

بسیار خب 

شما با عقلت ادامه بده ببینم به کجا میرسید

فقط نمیدونم چرا عقل امثال شماها درست کار نکرده که مرکز مشاوره ها پر دخترایی هست که از این موضوع ها گول خودن

کسی که واقعا هدفش ازدواجه اصلا چیزی به اسم دوستی و دوست پسر و دوست دختر براش وجود نداره. کسایی که نم ...

دختر دایی من یادمه ۳ سال با هم بودن بعد ۳ سال پسره اوضاعش درست شد ازدواج کردن و الانم دارن بچه دار میشن

۳ سال دوستی و دوست پسر و دوست دختر بودن

تازه بعضیا از بچگی کنار همن و بعد بزرگ شدن ازدواج میکنن

نمیشه کلی حرف زد 

مثلا منی که خیانت دیدم نمیتونم بگم همه ادما خیانت میکنن

زندگی ها متفاوته

یکی سنتی ازدواج میکنه 

یکی نه چند سالی با همن

بعد ازدواج صورت میگیره 

حداقلش میدونی طرفت تو این مدت با کس دیگه ای نیست

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
حالا شاید بنده خداها تازه اشنا شدن یهو ازدواج کردن بعد زندگیشون سر اینکه اون روز مرده واسم کادو نخری ...

از بعد عقد مرد میشه از اونموقع بگیرید 

اگه مجردی فکر نکنم ازدواج موفقی کنی طبق تجربه میگم

دختر دایی من یادمه ۳ سال با هم بودن بعد ۳ سال پسره اوضاعش درست شد ازدواج کردن و الانم دارن بچه دار م ...

استثنا هم داره

اما در 70 درصد موارد به ازدواج ختم نمیشهه

و اینکه در بعضی موارد بعد ازدواج مشکلات خیلی زیادی براشون بوجود میاد

بسیار خب شما با عقلت ادامه بده ببینم به کجا میرسیدفقط نمیدونم چرا عقل امثال شماها درست کار نکرده که ...

تاپیکاتو دیدم هنوز۱۸ سالته خیلی مونده تفکرت رشد کنه،قرار نیست ادما دو دسته باشن هر ادمی میتونه یه طرز فکر داشته باشه،من با دوستی ازدواج کردم به شناخت کامل رسیدم و حالا خیلیم خوشبختم،حالا شما فک میکنی طرف روز اول ببینتت فرداش بیاد عقدت کنه تازه بری زیر سقف بشناسیش خوشبخت میشی؟! 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡