2777
2789
عنوان

بچه هامن اخرش نفهمیدم بین این سه تا شغل کدوم ازهمه باکلاس ترومهم تره

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟من نمیدونستم

ن بابا خلبان بهتره که.داری میگی خلبان هاااا.بعد اینکه کدوم بهتر و باکلاس تره ب سلیقه خودت بستگی داره

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

هر ۳تا یکی هستن ولی اگه از نزدیک در ارتباط باشی قاضی ها حقوقشون کمه خلبان ها نصفشون بیکارن پزشکا هم بجز متخصص و دندونپزشک درامدشون کمه دیگه کلاس اینا یادت میره😂

اشتباه میکنی خیلی دشمن دارن قاضیاووکیلا اصلاخوشم نمیاد

اره میدونم.اونایی دشمن دارن که پارتی بازی نمیکنن.ولی من نمیدونم چرا قاضیا خوشم میاد.دکتر هم حسابه چون خلبان تا حالا ندیدم🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اره میدونم.اونایی دشمن دارن که پارتی بازی نمیکنن.ولی من نمیدونم چرا قاضیا خوشم میاد.دکتر هم حسابه چو ...

حقیقتادکترهم خوب نیست هم اینکه زناخیلی دنبالشونن هم اینکه اکثرا خودشیفته هستن وخودشونودست بالا میگیرن 🤣🤣🤣

هر کدوم در جایگاه خودشون ارزشمندن و بااهمیتاگه یک کدومشون نباشن کار همه ما لنگ میمونهچرا دنبال برتر ...

نه والا دلیل خاصی نداره حتی ازهیچکدوم ازاین مشاغل هم خوشم نمیادفقط محض کنجکاوی پرسیدم چون الا توی شرایط بسیاراسترسی وبدی هستم ومیخوام فقط سرگرم باشم  وقت بگذره🥺