2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب حقوق و بیمه ام هست دیگه بازنشسته میشم

پس اگه خسته شدی و دوست نداری نرو عزیزم 

ولی باشگاه و کلاس زبان و اینا برو تو خونه تنها بمونی هی افسرده میشی

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
خونه و ماشین دارم آخرش که باید بازنشسته شد نه کتاب میخونم نهایت استخر میرم زبان میخونم

نرو واقعا با این چیزایی ک گفتی .ارزش نداره.

خدا روشکر حقوقتم کفافتونو میده میتونی بجاش کلاسی چیزی بری وقتت پر شه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
به نطر من ۴۰ درصد کار کردن نیاز مالیه. ۶۰ درصد دیگه روحیه و اجتناع و دراومدن از اون چاردیواری و معاش ...

سال ۱۴۰۴ تموم شه بیست سال سابقه 

البته رسمی ام یک ارگان دولتی 

ببخشین ولی مجرد بودن چه برای خانوم و چه آقایی که سنشون هم بالا رفته بی انگیزگی و بی هدفی به دنبال داره دقیقا مثل حالتی که الان شما گرفتارش شدین.   مبتونم بپرسم چرا ازدواج نکردین؟

والا حوصله ندارم تو این سن مجرد مثلا ۴۶ سالگی 

تو محیط و اجتماع مزخرف ایران هزار تا حرف 

ولی وقتی دیگه سرکار نرم بازنشسته شم همه دردها تو دل خودمه و کسی خبر نداره از هیچی اینکه اصلا زنده ای یا مرده همچین چیزی میخوام 

سال ۱۴۰۴ تموم شه بیست سال سابقه البته رسمی ام یک ارگان دولتی

آهان

میخواستم بگم از بیمه بیکاری استفاده کنین که به شما تعلق نمیگیره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
والا حوصله ندارم تو این سن مجرد مثلا ۴۶ سالگی تو محیط و اجتماع مزخرف ایران هزار تا حرف ولی وقتی دیگه ...

به نظرم اگر میتونید یه سری پرونده پزشکی واسه خودتون جور کنین و یکسال مرخصی بدون حقوق بگیرید. بعد از یکسال ببینید میخواین تقاصای بازنشستگی کنین یا برگردین سرکارتون. تا اون موقع سال ۴۰۴ هم تموم شده و ۲۰ سالتون پر میشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
به نظرم اگر میتونید یه سری پرونده پزشکی واسه خودتون جور کنین و یکسال مرخصی بدون حقوق بگیرید. بعد از ...

آفرین مرسی از نظرت باید همین کار رو کنم ولی برای دیسک میشه همچین کاری کرد ؟ 

اون بیمه چه جوری تعلق میگیره ؟

مربوط به کارگراست، که کارمندهای شرکت خصوصی هم تو بیمه کارگر محسوب میشن نه اینکه فقط کارهای خدماتی و کارگری

اما ارگان های دولتی کارمند هستن و تعلق نمیگیره

یه جدول داره که بر اساس سابقه کار تعلق میگیره. مثلا از ۱۵ تا ۲۰ سال سابقه، برای مجرد ۲۶ ماه و متاهل ۳۶ ماه تعلق میگیره

در مجموع طی ۳۰ سال، ۴ سال میتونه استفاده کنه

مربوط به کارگراست، که کارمندهای شرکت خصوصی هم تو بیمه کارگر محسوب میشن نه اینکه فقط کارهای خدماتی و ...

چه خوب حقیقتش من هم با بیست در صورتی میتونم بازنشسته شم که دیگه غیبت کنم و سرکار نرم و محکوم به بازنشستگی با بیست روز حقوق بشم