2777
2789

نرمال نیست منم شوهرم میل نداره باورت میشه ازدهم پریود شدم تموم شد ازاون موقع تا حالا رابطه نداشتیم قهرم هستیم ولی شنیدم بعضی مرداتحریک میشن حتی وقتی ام قهرن از بدن درد افتادم هیچوقت درمون نمیشن این مسئله خیلی مهمه تا دیر نشده باهاش حرف بزن ن مثل من که هیچی نمیگفتم الانم براش مهم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا مثلاً مردا وقتی زنشون پریود میشه تموم میشه بعدش حداقل دوسه روزی رابطه دارن ولی شوهر من سه شب یه یار دوهفته یه بار خیلی اذیتم💔هزاربار بهش گفتم من نیاز دارم صدبار گفتم مثلا امشب بیا حتی جوابمو نداده 

یا مثلاً مردا وقتی زنشون پریود میشه تموم میشه بعدش حداقل دوسه روزی رابطه دارن ولی شوهر من سه شب یه ی ...

حرف دل منو زدی بعد پریودی ادم نیازش بیشتر میشه منم بهش گفتم ولی فایده نداره

منم تو همین موندم بعضی وقتا میگم شاید دوسم ندارهاوایل که خیلی داشت ولی شاید تازگیا نداره

ربطی به دوس داشتن نداره شاید مشکل دیگه ایی داره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خیلی بده ادم اعتماد به نفسش میاد پایین احساس ناکافی بودن میکنه حتما قبل ازدواج حواست جمع کن

آخه فک کن ازدواج قراره سنتی باشه حیا داشته باشی

فوری ام عقد کنی

چطور بفهمی طرف چطوریه

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱