وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره....... دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
جفتم پایین بود رشد بچه کم بود دکترا میترسوندن با کلی دردسر فهمیدیم خانم ارثی فنچه 🤣 از شانسم همون موقع زایمانم یه هفته قبلش بچه دوستم تو بیمارستان فوت کرد چشمم ترسیده گفتم الا بلا خصوصی میرم یه هفته هم بچم بستری بود
الآنم چهار سالشه نسبت به هم سن و سالاش کوتاه تره
رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید
جفتم پایین بود رشد بچه کم بود دکترا میترسوندن با کلی دردسر فهمیدیم خانم ارثی فنچه 🤣 از شانسم همون م ...
اره بستری اینا زیاد میشه هزینه ش.
خدا حفظش کنه فنچ رو 🌱
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد
منم میبرم ۳۸۰ دکتر تیروییدم ۴۰۰ حالا خدا میدونه ماما چقدر بگیره پشیمون شدم همین یدونه بسمه
ب نظرم درآمد بالای صد باشه میشه بهش فکر کرد 😂 بازم قطعی نه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد