2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که شوهرش زن ستیز باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 21 پست
انلاین شاپ زدم دو‌ روزه پدرمو دراورده میگه پشیمون شدم همه رو خودت بپوش مشتری پیام میده نمیذاره جواب ...

عجب یعنی چی 😐 

دعوا نکن فعلا کم کم تسلیم میشه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستای شوهرم ضد زن بود خیلیم به دوست دخترش حسادت داشت سعی میکرد روان دوست دخترشو بهم بریزه دوست دخترش نتونه زندگی کنه یا هیچ هزینه ایی برای دوست دخترش نمیکرد میگفت زنا لیاقت ندارن باید ازشون سواستفاده کرد ،میخواست از حسادت زندگی منو شوهرمم بهم بزنه خداروشکر شوهرم ازش متنفر شد گفت مرتیکه سمی و حسوده  قطع ارتباط کرد 

مرد رفیق باز بدرد زندگی نمیخوره چون رفیقاشون پدر زندگیتونو در میارن شوهره همش دنبال کوون رفیقاشه 

مردا به زندگی هم خیلی حسادت دارن ولی موذین نشون نمیدن 

همون دوران اشنایی اگر دقت کنید و امتحانش کنید  متوجه میشید 

چقدر تو زندگی کمکتون میکنه چقدر از موفقیتتون خوشحال میشه 

بعضی مردا و پسرا فقط از دوست دختر یا زنشون سواستفاده میکنن که خودشون پیشرفت کنن اخرشم همه پولا و پیشرفتا برای خودشونه زن ی عروسک برای استفادس 

اگر تو اشنایی پسر هزینه نکرد تلاش نکرد اهمیت نداد خودشو گرفت پرنسس بازی دراورد تحقیرت کرد کوچیکت کرد حالتو خوب نکرد خودشیفته خودخواه و مغرور  بود ردش کن بره 

همه پسرا اهمیت دادنو بلدن همشون اگر نمیکنه از سیاست کثیفشونه 

الکی رفتار بیشعورانه پسرا و مردا رو توجیح نکنید 

مردسالاری بنفعشه زن همیشه مقصر و بدهکارو و توسری خور باشه 

یکی از دوستای شوهرم ضد زن بود خیلیم به دوست دخترش حسادت داشت سعی میکرد روان دوست دخترشو بهم بریزه دو ...

کاملا درست و عالی 👌🏻👏🏻👏🏻 

کاش بقیه هم این کامنت شما رو بخونن🌹

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.