2777
2789
عنوان

حق طلاق و حضانت فرزند در ازای بخشیدن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 120 پست

اول بازبون نرم یه ملکی چیزی به اسمت بزنه 

وکالت طلاق وحضانت براکسی که رفتنی نیست وادامه زندگی براش مهمه اصلاارزشی نداره 

چیزی به اسمت زدهم مهریه تونبخش بگومامیخوایم باهم زندگی کنیم مگه میخوام جداشم؟؟؟

دقیقا منم فکرم همینه گفتم ۱۴ تاش نگه میدارم قبول نمیکنه حرصمو درآورده

اخه مگه شما خطا کردی؟؟؟ یه دونه ش رو هم کم نکن

فکر میکنی شوهرت برای رضای خدا حق طلاق بهت میده؟ قبل اینکه شما درخواست طلاق کنی خودش احتمالا این کارو کنه

الان مهریه دستشو بسته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این دیگه مدلیه مگه توبه اون خیانت کردی که مهریه ببخشی اون دستش زیرساطورتوعه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
دیگه چی بهتر از این برای یه مرد خائن؟؟،🤔رابطه اش در چه حدی بوده؟

خودش میگه در حد چت بوده ولی توی پیاماشون بش گفته بود توی ایم چند وفت باهم لذت بردیم بعد اون دختره کثافت شوهرم دار اینستای جفتشونم دارم

ببین مهریه تومیبخشی دوباره خیانت میکنه راحت ترازقبل به اون جن ده هاهم میگه طلاقشم دادم باکی ندارم بف ...

بچه ای هم آویزونش نیست،خانم ولگردا خیالشون راحت اگر خودشونو بندش کردن نمی‌خوان برن بچه کسی دیگه راجمع کنن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
ببین مهریه تومیبخشی دوباره خیانت میکنه راحت ترازقبل به اون جن ده هاهم میگه طلاقشم دادم باکی ندارم بف ...

بچه ای هم آویزونش نیست،خانم ولگردا خیالشون راحت اگر خودشونو بندش کردن نمی‌خوان برن بچه کسی دیگه راجمع کنن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خودش میگه در حد چت بوده ولی توی پیاماشون بش گفته بود توی ایم چند وفت باهم لذت بردیم بعد اون دختره کث ...

خواهش میکنم مهریه تو نبخش اصلا

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
این دیگه مدلیه مگه توبه اون خیانت کردی که مهریه ببخشی اون دستش زیرساطورتوعه

اره حالا که ۲۰ روز گذشته نطقش باز شده میگه در ازای اینکار باید مهریه تو ببخشی خیلی جالبه واقعا من بدبختم حس آویزونی دارم الان😔

خودش میگه در حد چت بوده ولی توی پیاماشون بش گفته بود توی ایم چند وفت باهم لذت بردیم بعد اون دختره کث ...

کلا بااین تفاسیر و این پرویی شوهرت که الان تازه میخواد ازت امتیاز بگیره،اشتباه کردی به روش آوردی

اصلا کوتاه نیا بگو ابروی تو و همکارتو توی محل کارتون میبرم برو خودت دنبال طلاق ک ب دست و پات بیفته همه اموالشو بزن ب اسم خودت مهریتم ب هیچ وجه نبخش درمورد بچه هم نقطه ضعف نشون نده بگو خودت بزرگش کن چرا میخای کاری کنی ک راحتتر ازین بهت خیانت کنه ازین ببعد؟