2777
2789
عنوان

حق طلاق و حضانت فرزند در ازای بخشیدن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 120 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه محضریش کنن مشکلی‌نداره

محضری دیگه پس چی؟

همون محضری رو میگم مرد می‌تونه بره عزل کنه چون وکالت کامل رو زن در قانون نداره و صرفا وکالت در طلاق داره و این حق رو مرد به صورت انتخابی تو محضر به زن داره 

و فردا دلش خواست می‌تونه این حقو پس بگیره

اره حالا که ۲۰ روز گذشته نطقش باز شده میگه در ازای اینکار باید مهریه تو ببخشی خیلی جالبه واقعا من بد ...

شما خیانتشو فهمیدی چ کردی؟

گاهی واسه بعضی مردا اگر اروم باشی ابرو داری کنی جواب‌عکس‌میده، تهدیدی چیزی‌کردی؟یا ماست نگاه کردی؟

منم حق‌طلاقو گرفتم اما بدون بخشیدن مهریه. حضانتو نداد بهم. 

parasoo1989@

گلی وقتی همچین شرطی گذاشته یعنی ترسی از طلاق نداره

دیگه حق طلاق به چه دردت میخوره؟

حداقل فقط حضانت رو بگیر با مهریه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

محضری دیگه پس چی؟همون محضری رو میگم مرد می‌تونه بره عزل کنه چون وکالت کامل رو زن در قانون نداره و صر ...

منظورم همون زمان عقد تو عقدنامه نیست. جدا تو دفترخونه . 

ک اقا‌نمیتونه عزل کنه در ادامه نوشته شده ک حق ابطال نداره ب هیچ وجه. تو دفتر خونه خود دفتردار گفت ب اقا  چندبار ک حق فسخ نداری بعدا

parasoo1989@