سلام دوستان من همسرم ۲۰ روزه فهمیدم بهم خیانت کرده و با همکارش در ارتباط بوده ولی چون دوستش دارم میخوام باهاش زندگی کنم بهش گفتم حق طلاق و حضانت فرزند و بهم بده قبول کرده ولی میگه توام مهریه تو باید ببخشی من یه بچه ۳ ساله دارم مهریه امم ۱۱۴ تاس میترسم کارم اشتباه باشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همون محضری رو میگم مرد میتونه بره عزل کنه چون وکالت کامل رو زن در قانون نداره و صرفا وکالت در طلاق داره و این حق رو مرد به صورت انتخابی تو محضر به زن داره
گلی وقتی همچین شرطی گذاشته یعنی ترسی از طلاق نداره
دیگه حق طلاق به چه دردت میخوره؟
حداقل فقط حضانت رو بگیر با مهریه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎