2777
2789
عنوان

حرکات خیلی عجیب غریب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم هنوز چیز خاصی نیست

پسر منم همش میگفتن دور سرش کوچیکه

بچم الان سه سالشه سالمه و باهوش

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

اسی امیدوارم که بچت سالم باشه و با خبر های خوش بیای برای کوچولو دعا میکنم و صلوات می‌فرستم برای سلامتیش 🌹

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

عزیزم خیلی هم روی بچه فوکوس کردی نشستی یسره حرکات بچه رو آنالیز میکنی 

شل کن

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

سلام

حساسیت شمارو به عنوان یک مادر درک میکنم منم مادر اولی هستم و در طول پروسه بزرگ کردن بچم مدااااام حرص و جوش میخوردمو خودمو اذیت میکردم

درمورد مواردی که بیان کردید من تجربه‌ای ندارم ولی برای پریدن بچه میخواستم بگم بچه من وقتی نوزاد بود مدام میپرید گاهی اوقات توی یک دقیقه دو سه بار میپرید من انقدررر غصه میخوردم ولی خداروشکر بعدا فهمیدم هیچ مشکلی نیست و این کارو خیلی از بچه‌ها میکنن

انشالله فرزند شما هم صحیح و سالمه

عزیزم همش طبیعیهدرضمن از بچه یک ماهه انتظار گرفتن اشیا یا تعقیب دیگران زو داری؟؟؟؟توصیه میکنم یکم کت ...

واقعاااا

پس چرا همه اینا تو نت نشونه های تشنجه نشونه صرعه نشونه اتیسمه

چرا بقیه نوزادا اینجوری نیستن

واقعا دیگه دارم خل میشم😭

این همه اضطراب فقط باعث میشه به مهمترین وظیفت توی این دوران یعنی رسیدگی عاطفی رو نتونی انجام بدی

کلا انگار فقط دنبال نشونه واسه بیماریشم اصلا چشمم چیزی نمیبینه

مگه نوزاد یه ماهه کسی رو می بینه که دنبالش کنه به نظرم بیشترش طبیعی بود

دکتر اطفالش گف مگه دنبال نمیکنه

گفتم نه

گفت تا سه ماه بهش فرصت میدیم

یعنی دکترشم انتظار دنبال کردنو داشت😞