2777
2789
عنوان

ظهر جمعه خود را چگونه میگذرانید👀🛁💅

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 45 پست

هیچی یه لیوان بیسکوییت و شیر خودم مامانم دیگه نمیذاره چیزی بخورم خودمم ۴۵ کیلو ام

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

به به اصل ظهر جمعه ب ابگوشتشه اصلا😁

😂جات خالی عزیزم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها میگم احیاناً واسه دوس پسر ک نباید کادو روز مرد بگیریم؟😂همون تبریک کافیه دگ؟

اگه برات گرف روز زن جبران کن وگرنه نه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

فداتشم دعا کن منم زودتر خوب شم پام شکسته یک ماه و نیمه خونه نشین شدم🥺

عزیزم انشالله زودتر خوب میشی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

منم صبح ساعت ۷ونیم رفتم پیاده روی.با دوستم کلی حرف زدیم تا یه ربع به ۹.برگشتنه یه کم خرید کردم.اومدم خونه .اول غذا گذاشتم.(پلو شوید و باقالی با گوشت وسالاد)بعد صبحانه،.یه کاری دارم فردا،مقدماتش رو جور کردم.الانم غذا خوردم،یه کم میخوابم