2777
2789
عنوان

شماره های شوهر لاشی‌و مسدود کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 42 پست
خیانت توجیح نداره .. چرا درک کردن اسی واستون سخته !! حتما باید میرفته می پرسیده ازشوهرش!!!! شوهره زب ...

دقیقااا😓😓🤮😭

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
پس چرا نمیری ازش نمیترسی مریضی بهت انتقال بده؟

هه فک کردی من با همچین آدم کثیفی رابطه برقرار میکنم؟الان داره نزدیک ۴ ماه میشه اصلا رابطه نداریم باهم جاشو جدا کرده منم میام اتاق خودم میخابم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هه فک کردی من با همچین آدم کثیفی رابطه برقرار میکنم؟الان داره نزدیک ۴ ماه میشه اصلا رابطه نداریم باه ...

خب دلیلت براادامه چیه؟؟؟ 

هم ایشون اذیتن هم شما؟؟؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خیانت توجیح نداره .. چرا درک کردن اسی واستون سخته !! حتما باید میرفته می پرسیده ازشوهرش!!!! شوهره زب ...

آدم که نکشته نمیگیم کار خوبی کرده اصلا شاید خیانتی نبوده در حد چت یا آشنایی بوده میشده جلوش رو گرفت همه زن‌ها کم نمیزارند ولی بعضیا دیدم محیط و جو سمی با رفتارشون ایجاد میکنند مردشون رو زده میکنند 

کاش تو اینجا بودی 💔

پس چرا نمیری ازش نمیترسی مریضی بهت انتقال بده؟

هزار دفعه گفتم بیا بریم جدا شیم ما بدرد هم نمیخوریم اولش ک گفت نه من زندگیمو دوس دارم طلاقت نمیدم هیچوقت بعدشم گفت اگه مهریه تو می‌بخشی همین فردا میریم واسه طلاق گفتم گوه خوردی تو مهریه حقمه چرا باید ببخشم؟؟ماشین و پول پیش خونه رو هم بنامم زده میگه وکیل میگیرم نمیزارم ماشین و پول پیش خونه رو برداری

سنم نمیتونم بگم ولی آره ب مامان باباش گفتم زدن زیرش گفتن نه پسر ما اینطور نیست و.. خیانتش فقط در حد ...

فقط پیامک گلم؟ زندگی خودت بخاطر پیامک میخواهی خراب کنی بیا گوشی شوهرم ببین اینستاش ببین چت هاش ببین ولی میدونم در همین حد بیشتر نیست 

کاش تو اینجا بودی 💔

خب دلیلت براادامه چیه؟؟؟ هم ایشون اذیتن هم شما؟؟؟؟

اون میگه مهریتو ببخش تا طلاقت بدم من میگم نه نمیبخشم دیوونه ام مگه ؟حقمه از اونورم من هیچ پشتوانه ای ندارم از اونام ک اگه جدا شم خانوادم میزنن تو سرم 😓😓

فقط پیامک گلم؟ زندگی خودت بخاطر پیامک میخواهی خراب کنی بیا گوشی شوهرم ببین اینستاش ببین چت هاش ببین ...

هه پیامک فک کردی خیانت حساب نمیشه؟اینم اینستاش کثافط برداشته کلا زندگیمونو

هه پیامک فک کردی خیانت حساب نمیشه؟اینم اینستاش کثافط برداشته کلا زندگیمونو

نه عزیزم حساب نمیشه شما حساسی زیاد اینستا هم کاری نداره بگو پاک کنه از اول نصب کنه من شوهرم مجبور کردم اینستا بیو بزاره متاهل 

کاش تو اینجا بودی 💔

هزار دفعه گفتم بیا بریم جدا شیم ما بدرد هم نمیخوریم اولش ک گفت نه من زندگیمو دوس دارم طلاقت نمیدم هی ...

چیبگم والا با وکیل کاراتو پیش ببر راس میگه میتونه ازت بگیرشون بگه هبه بودن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اون میگه مهریتو ببخش تا طلاقت بدم من میگم نه نمیبخشم دیوونه ام مگه ؟حقمه از اونورم من هیچ پشتوانه ای ...

درکت میکنم 

منم همینجورم ولی ازیه نوع دیگش ولی من دیگه اصلا دلم نمیخواد باهاش زندگی کنم 

بخاطر بچم دودلم

آدم که نکشته نمیگیم کار خوبی کرده اصلا شاید خیانتی نبوده در حد چت یا آشنایی بوده میشده جلوش رو گرفت ...

لطفا این طرز تفکراتتونو پیش خودتون نگه دارید و دور ازجونتون الهی نشه هزارسال ولی اگر این اتفاق برای خودتون افتاد یاد امروز حرفاتون بیفتید ...

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼