2777
2789
عنوان

اولین دعوام با شوهرم زد زیر گوشش

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه کاره زشتی وقتی مهمون دارید با هم بحث نکنید 

خوبه وقتی مامانش اومد سرت داد بزنه بزنه زیر گوشت ؟

غرورشو له کردی 

اینجور مواقع باید مدیریت کنی حالا بچه رو دعوا کرد تو بگو اروم باش عزیزم چرا خونه رو متشنج میکنی

خودتو دوس داشته باش❤️

عه بچه بد چرا ادب نداری؟🤔

شپلق(بهتر از این نتونستم بنویسم)😂😂😂😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

قهر کرد رفت دیگه

اگه نمیرنی زیر گوش ما باید بگم مقصر تویی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

وقتی دیدی به هر دلیلی حالا منطقی یا غیر منطقی داره داد و بیداد میکنه نباید دیگه کش میدادی و میرفتی تو اتاق.

الانم دیگه نه زنگ بزن نه پیگیرش شو.خودش آروم میشه میاد.بعد که تنها شدی و مامانت رفت به حسابش برس.