2777
2789
عنوان

چی برای خونمون بگیرم

261 بازدید | 40 پست

من تمام جهیزیمو خودم گرفتم به همین دلیل واجباتو خونه رو خریدم و تزیینا و پذیرایی چیزی نگرفتم حالا ۱ تومن پول میاد دستم 

میدونم کمه ولی میخوام‌پذیرایی بگیرم موندم ظروف چوبی بگیرم که گمونم ۳ تا تیکه کوچک میشه یا ظروف پذیرایی از طلایی ها که گمونم ۴ تا دونه میسه 

یه کریستال بگیرم ۱ تیکه که گفت ۱ تومنه و بعدا پول دستم بیاد ستشو بگیرم  اینم بگم کریستال ندارم و دلم میخواد بخرم یعنی همه اطرافیانم دارن من ندارم ولی معلوم نیست کی بتونم یه تیکه دیگه بخرم 

کریستال 

کم کم اضافه کن بهش

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ عکسا و طرحا رو نگاه کن هرچی انتخاب میکنی از یه جنس انتخاب کن مثل مال من نشه از هرکدوم چندتا دونه دارم 

البته خانواده من قبلا در حد وسعشون کم کم گرفته بودن ولی یه سرويس پذیرایی کامل ندارم نمیدونم هم ظرفای شیشه ای بگیرم یا ست ظروف بوفه مو کامل کنم یا ظرفای طلایی رو کامل کنم‌ یا از اون ظروف چینی سفید سرويس کامل بگیرم 

منم موندم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
قشنگ عکسا و طرحا رو نگاه کن هرچی انتخاب میکنی از یه جنس انتخاب کن مثل مال من نشه از هرکدوم چندتا دون ...

وایی چقد شبیه همیم منم از هر چیزی چنتا تیکه دارم و دلم با هیچ کدوم نیست 

آها پس ببین واقعا چی به دلته بدون توجه به بقیه چیزا همونو بگیر

نمیدونم من بین چوبی و کریستال‌موندم بیشتر کریستال دوست دارم ولی چون نمیتونم کامل بگیرم به دلم نیست 

نمیدونم من بین چوبی و کریستال‌موندم بیشتر کریستال دوست دارم ولی چون نمیتونم کامل بگیرم به دلم نیست

با توجه به حرف قبلیت که گفتی از هر چیز چندتا داری ولی به دلت نیست بنظرم بیشتر دقت کن اگه الان کریستال بگیری بعد نتونی کامل کنی پشیمون نشی یه موقع 

راجب چوبی ام بگم خیلی دقت کن اگه گرفتی با شستشو چیزیش نشه 

اینو منم موافقم یه چیز ادم داشته باشه ولی کامل باشه

دقیقا واسه من مادربزرگم تیکه تیکه خریده بود بعد هم موقع جهاز خریدن زیاد پول تو دستمون نبود چیزای گرون و خوب و کامل نتونستیم بخریم‌

الانم موندم اگه بخوام همه وسایلمو تکمیل کنم کابینت جا ندارم ، مثلا ظرفایی که دوسشون دارم ظروف بوفمه که تو عید واسه آجیل اینا استفاده میکنم بعد بوفه خالی میمونه مجبورم ظرفای ارزون بذارم توش بد میشه 

بعد ظروف بوفه مو ادامه شو تو شهرمون پیدا نکردم باید تو دیجی کالا بزنم ببینم داره 

همیشه عیدا سر ظروف پذیرایی میمونم که کدوم رو تکمیل کنم کدوم رو استفاده کنم 

وایی چقد شبیه همیم منم از هر چیزی چنتا تیکه دارم و دلم با هیچ کدوم نیست

میخوای عکس ظرف هایی که داری رو بفرست منم بفرستم نظر بدیم که کدوم خوشگلتر و با ارزش تره همون رو تکمیل کنیم