2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این دفعه دیگ باید بمیرم تا ولش کنم خسته شدم از بد هیکلی

منم همینطورم

یه زمانی من رژیم بودم و خیلی عالی شده بودم و تو رژیمم حتی به شرینی لب نزدم و از چیزایی که میخواستم زدم 

ولی بعد یه مدت ولش کردم بنا به دلایلی که نتونستم 

و از اون روز ها تا الان ۳۰وخورده ای اضافه کردم 

و بدنم نابود شده 

از فردا منم شروع میکنم و این بار تا اخرش باید برم 

چه رژیمی گرفتی؟؟قند و کامل حذف کردی،؟

ناهارو کامل حذف کردم،قندوشکر،سس،نوشابه،کلا هر چیز مضری حذف کردم،صبحانمو کامل میخورم،هروز ورزش میکنم،بعدش که گشنم شدیه لیوان شیر با خرما میخورم،یا میوه،دیگه تا شام چیزی نمیخورم،شامم کم کردم،بعدشامم فقط چایی

به آدمای خود شیفته نگاه نکن اونجا 

کار خودتو بکن 

ست هاتو منظم بزن 

کل حال تو حال خودت باش 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
ناهارو کامل حذف کردم،قندوشکر،سس،نوشابه،کلا هر چیز مضری حذف کردم،صبحانمو کامل میخورم،هروز ورزش میکنم، ...

منم یعنی دیگ از فردا شروع میکنم و این بازی کثیف و تموم میکنم

دقیقا خیلی خودشیفته آن قشنگ پز دادن و تو رفتارشون میبینم😂😂

آره آفرین حتی تنها هم موندی مهم نیست 

تو میری ورزش برای خودت 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
منم یعنی دیگ از فردا شروع میکنم و این بازی کثیف و تموم میکنم

فقط کافیه اراده کنی،من ۶۹کیلو بودم رفتم دکتر گفت کبدت چربه،باید ورزش کنی،همین شد انگیزه برام الان۶۳کیلوام