2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم جزو این دسته افرادم 

عصبی و ناراحت میشم 

دلیلش می‌تونه وجدان باشه می‌تونه مهربونی باشه 

میتونی دل رحمی باشه 

می‌تونه هر چیزی باشه که ب شخصیت اون فرد بستگی داره 

اینم بگم صرفا به معنای این نیست که عاشق این دختره! 

هر چند اگر عاشق این دختر باشه هم عصبی میشه از گریه اش

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

مردا غریزی دوست دارن دخترا رو شاد کنن و اینو نشونه موفقیت خودشون میدونن

وقتی دختری گریه میکنه اونا این حس رو میگیرن که حتما خیلی آدم بدی هستن دختره رو ناراحت کردن و عصبانیت شون در واقع از دست خودشونه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

دل رحمن از روی مهربونی یا انسان دوستی 

شاید اصلا عاشق طرف نباشن🤌

کلا انسان ببینه هم نوعش ناراحته خوشحال نمیشه که 

حالا چ دختر چ پسر

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

فکر کنم دلیلش تو هر پسری متفاوته. 

من یادمه ازش پرسیدم که چرا ناراحت و عصبی میشه اونم گفت چون پسرا دوست دارن همیشه دختر کنارشون خوشحال باشه و اگه حالش بد باشه و گریه کنه ما احساس می‌کنیم که بی عرضه ایم و نتونستیم خوشحال نگهش داریم حتی اگه دلیل گریه اش ما نباشیم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑