2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان نهایی بخون سال بعد برا کنکور 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

منم تازه شروع کردن تقریبا میخوای باهم بخونیم؟

هدفت چیه؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
صفری؟تجربی؟پرستاری

بله صفر صفرم دو روزه شروع کردم

تجربی

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
تستی ضعیفم نمیدونم چیکار کنم

منم دقیقا مثل تو ام توی تست ضعیفم ولی نهایی و اوکیم

از یه مشاور پرسیدم گفت فقطو فقط باید تست بزنی تا دستت راه بیفته یه درصد متوسط هم بتونی از کنکور بیاری ولی نهایی و بترکونی میتونی به رشته های تاپ فکر کنی

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

حذفیات داشتی؟کجا هاهدفت کنکور اردیبهشت؟

چون رو نهایی میخوام بیشتر تمرکز کنم اولویت اولم کنکور اردیبهشته

تو چطور؟

حذفیات میخوام ریاضی دهم و فیزیک ۱۰ و ۱۱ رو حذف کنم

نهایی بهتره راحت تر میشه ازش نمره گرفت

کنکور رو رها کنی کار عاقلانه ای نیست ولی به نظرم رو نهایی بیشتر مانور بده خصوصا دروس عمومی که هم ضریب بالایی دارن هم اکثر بچه ها جدی نمیگیرن

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم