2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردم شوهرم‌نمیزاره بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 45 پست

شوهر من ساعت سه شب بیدار میشه رو سر من کلیپ اینستا میبینه هر شب هم باید بگم کمش کن .کلا خوابم میپره .خوابم خیلی سبکه .بعدش ساعت شش هم می‌ره.ظهر هم می‌خوام بخوابم بیدار میشه سر و صدا کردن و خوراکی خوردن.الحمدالله نصف ماه خونه نیست

ششمین کاربری 😒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خوابم سبکه به شوهرم میگم میری دستشویی صدای آب نیاد لطفا میگرنم میزنه بالا...

بنده خدا تکون بخوره میگم وای میگرنم..

جدی بهش بگو خوب ...بگو خودتو با گوشی سرگرم کن تا من بیدار میشم

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

کی گفته نرمال نیست؟؟؟من ادمایی رو میشناسم که شب مثلا سه چهار ساعت میخوابناز شمام سالم ترن 8 ساعت برا ...

خب الان از حرفت مشخصه خودت ناقصی از کجا معلوم که از من سالمترن ؟ 

نرمال ۸ ساعته 

ما کاری به جغدا نداریم

در مورد انسانها حرف میزنیم 

انقدر بدم میاد وقتی خوابم کسی بیدارم کنه😂😂😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

خب الان از حرفت مشخصه خودت ناقصی از کجا معلوم که از من سالمترن ؟ نرمال ۸ ساعته ما کاری به جغدا نداری ...

لازم نیست با یه کامنت کل ادب و شخصیتی که نداری رو به رخ بکشی

میتونی نظرتو مودبانه تر هم بیان کنی... هرچند که برات سخته چون ازش ساقطی

دیگه هم منو ریپلای نکنید چون من به خودم حتی زحمت باز کردن پیام افرادی مثل شمارو هم نمیدم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

خب الان از حرفت مشخصه خودت ناقصی از کجا معلوم که از من سالمترن ؟ نرمال ۸ ساعته ما کاری به جغدا نداری ...

اخه چرا خوشت می اد چرت و پرت تفت بدی

من خودم دیشب پنج ساعت خابیدم  ناقصم تویی که انقدر مغز نداری بفهمی بدن آدم ها باهم دیگه فرق داره حتی تو رده سنی مختلف نیاز به خاب هم کم و زیاد میشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
لازم نیست با یه کامنت کل ادب و شخصیتی که نداری رو به رخ بکشیمیتونی نظرتو مودبانه تر هم بیان کنی... ه ...

خودت به خاطر یه موضوع بی اهمیت توهین کردن را شروع کردی یعنی چی از من سالمترن 

شعور و شخصیتی که نداری  را ازش دم نزن وقتی تو یه موضوع عادی نمیتونی مثل آدم حرف بزنی 

اخه چرا خوشت می اد چرت و پرت تفت بدیمن خودم دیشب پنج ساعت خابیدم ناقصم تویی که انقدر مغز نداری بفهم ...

تو خر کی باشی که میای وسط مثل جسد 

صد در صد کاربری دومشی 

ارزش نداری باهات حرف بزنم فقط خواستم بفهمی که اگه حرفت منطق داشت با اون کاربری میگفتی نیازی نبود شخصیت نداشته ت را رو کنی 

منم امروزوکوفتم کرد از ساعت 6یباردست میکنه تو موهام یبار بالشتو از زیر سرم میکشه خدا منه من از دست ا ...

سلام منم هم وزن توهم میخوام رژیم بگیرم بشم ۵۸

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂