2777
2789
عنوان

یکی از دوستای صمیمیم متاهله عاشق یکی دیگه شدهه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه دوستتو رها کنی ؟دل نیست ک دلستر برا همه کف میکنه ی وقت دیدی از شوهر توام خوشش اومد 

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

حتی ممکنه بگه حسودی می‌کنی بهم!فکر کن. آخه هرزگی حسادت داره

اون الان ن میشنوه حرف کسی رون کسی رومیبینه فقط اون پسره رو میبینه. به خاطربچه اش راضیش کن بره مشاوره .زیاداصرارهم نکن بگوبرومشاوره کمکت میکنه که چه جوری باای شرایط پیش بری نگوکه برو تا قانعت کنه ازپسره دست برداری

باورم نمیشه 🤦🏻‍♂️چه آدمایی پیدا میشنجلوش وایستینهرکاری میتونین بکنین از این آقا دور بشه

اتفاقا من میگم همچین آدمایی همون بهتر جدا بشن و اون شوهر یا زن بیچارشون چه گناهی کردن با یه هرزه زندگی کنن.ازدواج مقدسه حرمت داره .آدمی که ازدواج کرده دیگه در دلشو باید ببنده و حتی به ذهنشم عاشق شدن خطور نکنه.بیچاره اون بچه ای که همچین مادری داره.در ضمن اون پسره هم آدم نیس طرز حرف زدنش با یه زن متاهل درست نیس باید از اول قاطع بهش میگفت تو متاهلی خجالت بکش این حرفا چیه ولی کرم ریخته

اتفاقا من میگم همچین آدمایی همون بهتر جدا بشن و اون شوهر یا زن بیچارشون چه گناهی کردن با یه هرزه زند ...

دقیقا خانم کاملا درست میگین

بعد همینا یجوری مظلوم نمایی میکنن

الان شوهر بیچاره و بچه ی بیچاره ی این خانم چیکار کردن

میخواستن از این کارا کنن اصلا نباید ازدواج میکردن

کار دوستت که اشتباهه ولی اگه یه مرد عاشق یکی دیگه میشد میگفتن مرده نیاز داره حتما زنش کم گذاشتهحالا ...

نه والا اگه مرد هم همچین کار حال بهم زنی انجام بده هم ما میگیم یه آدم بی وجدان بیشرف ربطی نداره.

تازه شاید یه روزی هم عاشق همسرش بوده بعد عاشق این شده بعد عاشق اون میشه و میره تا آخرش 

بعدش هم اون آقای بی غیرت مگه این همه دختر مجرد متین و حتی با جایگاه اجتماعی بالا و شاغل نداریم، مرض داره دست میزاره رو آدم مطعلقه بچه دار و با سابقه بی وفایی به همسر قبلی آیا؟ 

بعدش هم از این مرد و اون مرد و آن مرد و پسر همسایه و پسر عمو و همکار و...... دنبال چیه من نمی‌فهمم.همشون یه مزه ای هستن.

هوسباز بی وجدان

شما چرا خودتون رو اذیت می کنید اول اینکه ازش دوری کن دوم بهش بگو طلاق بده شوهرش رو 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

چرا باید همیشه مردا اینجوری باشن یک بارم یه خانم دلش خواسته زندگیشو تغییر بده اشکالی نداره

چرا خیانت رو توجیه می کنی

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم