2777
2789
عنوان

دوست دارید شوهرتون قدش چند باشه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 92 پست
دیروز یه آقا و خانمی دیدم داخل بانک خانمه تا رو سینه اقاهه بود آقاهه یک متری از خانمه بلندتر بود

همیشه دوست داشتم با یکی ازدواج کنم که قدم تا سینه شوهرم باشه از پایین به بالا نگاش کنم ولی نشد🥴😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
قد بلند دوس دارم بالای۱۹۰ تا دومتر ولی شوهرم معمولیه😔خودم ۱۵۸

شوهرتون چنده؟

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیروز یه آقا و خانمی دیدم داخل بانک خانمه تا رو سینه اقاهه بود آقاهه یک متری از خانمه بلندتر بود

اخی من دوست دارم ولی خانوم تا شونه آقا باشه

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

۱۷۵

خدا حفطتون کنه برا هن اختلاف قدی تون قشنگه ب نظرم 🙂

میشه بیاین تاپیک اخرم

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

اره خب ولی واقعا زیر ۱۸۰ ب من لااقل نمیاد ی خواستگار داشتم ماه پیش خیلی ادن خوبی بود بنده خدا خیلیم ...

اره خب واقعا ظاهرم ملاک مهمیه اینکه از ظاهر طرف خوشت بیاد خیلی تاثیر گذارع تو زندگی ولی خب خیلی چیزای مهم تر هم هست ک اونا الویت بالاتری دارن

ممکنه همون ادم ک هم قد خودت باشه هزارتا خوبی دیگم داشته باشه 

ما دخترا تو مجردی افکارمون با متاهلی خیلی متفاوتع من مجرد بودم عاشق ورزشکارا بودم و میگفتم چهارشونع باااشه فقط هیکلی باشه

ولی الان میفهمم چیزای مهم تریم بوده ک باید توجه میکردم بهش

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
مال من قدش ۱۸۸ یا ۱۹۰ فکر کنم خودم ۱۶۹

اخ آخ عاشق این اختلاف خودمم هم قد شمام شوهرم این قدی باشه عالیه 😍🥲

خدا حفطتون کنه برا هن اختلاف قدی تون قشنگه ب نظرم 🙂

سلامت باشی عزیزم ولی دوست داشتم تا آرنجش باشم🤭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اره خب واقعا ظاهرم ملاک مهمیه اینکه از ظاهر طرف خوشت بیاد خیلی تاثیر گذارع تو زندگی ولی خب خیلی چیزا ...

البته ک همینطوره 🙂