2777
2789
عنوان

حالم بدهههه😭کاش میشد منم می‌تونستم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست
اونکه آره همین الانشم خوشحالم که اونطور زنی نیستم تو محل کارم پر از جنس مذکر ولی من حتی سر بلند نمیک ...

چون خنگی 

توام بهش خیانت کن 

فک میکنی الان خوبی خیلی قدرتو میدونه؟؟؟؟!!!!

🌡A🩸

چون خنگی توام بهش خیانت کن فک میکنی الان خوبی خیلی قدرتو میدونه؟؟؟؟!!!!

چرا ب گناه و رذلی راهنماییش میکنی  می‌دونی ی درصد این کارو کنه خودتم شریک گناهشی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خنگی توام بهش خیانت کن فک میکنی الان خوبی خیلی قدرتو میدونه؟؟؟؟!!!!

نخیر خنگ نیستم بی ذات نیستم مثل بعضی زنا ک میرن خیانت میکنن😏😏خیلی هم افتخار میکنم ب پاکی و نجابت خودم من بخاطر اینکه اون قدرمو می‌دونه یا نمیدونه کاری ندارم من وجدانم آرام و پاکه از این بابت خیالم راحته 

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
چرا ب گناه و رذلی راهنماییش میکنی می‌دونی ی درصد این کارو کنه خودتم شریک گناهشی

ولشکن زر الکی میزنه خودش حتما اینکارس والا ک داره منم ب بیراهه راهنمایی می‌کنه ولی من ک ب حرف امثال این گوش نمیدم

باشه افرین بهت همینطوری تو سری خور باش قطعا موفق میشی

نه چرا باید با پاکی خودم تو سری خور باشم؟؟

ولشکن زر الکی میزنه خودش حتما اینکارس والا ک داره منم ب بیراهه راهنمایی می‌کنه ولی من ک ب حرف امثال ...

آفرین عزیزم.

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک