خب هروقت مارکشو فهمیده بودی تاپیک میزدی الان ما از کحا بدونیمکدوم مارک بده
آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻🍼
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من تو این مدت صد بار ماکارونی خوردم باردارم هستم همش دلم میخواست درست میکردم ، ولی خب اصلا هیچ وقت نباید بمونه بیرون برنج و ماکارونی باید تازه تازه مصرف بشه
منظورم اینه که چیزی نیست شاید غذا بیرون مونده بعضیا تا ی چیزی میشه دیگه ول نمیکنن
تا الان ۳ ۴ نفر برای مسمومیت با ماکارانی فوت کردن یا بستری شدن که یه چیز اتفاقی نیست و صد درصد یه قضیه ای پشتش هست ایشون برای ایمنی بیشتر داره میگه نخورید اینم به خودتون بستگی داره که چقدر برای خودتون ارزش قائلید
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد؛ اگر سوزد شبی سوزد شب دیگر نمیسوزد-
ما که خوردین و لذت بردیم و هیچی هم نشده بسه خرافاتمسمومیت غذایی شاید به خاطر ی چیزی دیگه بوده بعد شا ...
منم از بعد شایعات شاید ۵۰بار درست کردم
گاهی اوقات حجم زیاد درست میکنم
چون پسرم ورزش میکنه بعدش ماکارونی میخوره
گاهی تا ۳روز در یخچال دارم
فقط موقع مصرف اندازه تو یه ظرف میریزم با شعله کم و مدت زیادخوب داغ می کنم
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜
اتفاقاً یه مقدارش موند گذاشتم یخچال فرداش دوباره گرم کردم.
مارک زر ماکارون
وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره....... دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...