2777
2789

هر تجربه ای ک توی زندگیتون ب دست اوردید تا افرادی مث من ک تازه نفسن یاد بگیرن ازتون😍♥️

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

عزیزم سعی کن حرفای بقیه روی کیفیت زندگیت تاثیر نزاره حتی خانواده خودت_اجازه دخالت به کسی رونده باخانواده شوهرت زیاد صمیمی نشو_حرمتهاروتوخونت حفظ کن_قهرهارو طولانی نکن وسعی کن اگه بهترین شوهردنیاروهم داری همیشه براخودت پس انداز داشته باشی

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
عزیزم سعی کن حرفای بقیه روی کیفیت زندگیت تاثیر نزاره حتی خانواده خودت_اجازه دخالت به کسی رونده باخان ...

راستش من اصلا قهر نمیکنم ینی خودم حوصله ندارم ی بحثو کش بدم اینجوری بده یا خوب؟

فقط یبار باهاش قهر کردم اونم بخاطر توهینی ک بهم کرد ۱یا ۲ روز بود قهرم اومد معذرت خواهی منم بخشیدمو بیخیال شدم اینکار درسته؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش من اصلا قهر نمیکنم ینی خودم حوصله ندارم ی بحثو کش بدم اینجوری بده یا خوب؟فقط یبار باهاش قهر کر ...

اره عزیزم قهر هرچی طول بکشه دلسردی بیشترمیشه و براتون طبیعی میشه کارخوبی میکنی

اره عزیزم قهر هرچی طول بکشه دلسردی بیشترمیشه و براتون طبیعی میشه کارخوبی میکنی

خیلی ممنونم 

و اینکه توصیه دیگه ای ندارین؟برای اینکه خانوادش رو تصمیماتمون نتونن اثر بزارن باید چیکار کنم ک نامزدمم ناراحت نشه؟

اخه میخواستیم ماشین ثبت نام کنیم داداشش نزاشت کلی سخنرانی کرد نامزدمو راضی کرد بره ماشین دست دوم بخره منم هرچی گفتم ن نخر قبول نکرد 

خیلی ممنونم و اینکه توصیه دیگه ای ندارین؟برای اینکه خانوادش رو تصمیماتمون نتونن اثر بزارن باید چیکار ...

فدات عزیزم_زندگی همش سیاسته سعی کن هیچوقت بد خانوادشو نگی بامحبت طرف خودت بیارش وقتی برین سرخونه وزندگی خودتون کم کم بزرگ‌میشه وخودبخود رابطش کمترمیشه_اون پس انداز یواشکی رو حتما حتما یادت بمونه بعدا دعام میکنی

فدات عزیزم_زندگی همش سیاسته سعی کن هیچوقت بد خانوادشو نگی بامحبت طرف خودت بیارش وقتی برین سرخونه وزن ...

چشمم حتما خیلی ممنونم ازتون لطف کردین😍♥️