2777
2789
عنوان

باورم نمیشه با یه کوتاهی مو آنقدر قشنگ شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 97 پست
وای چ باحال ک متولد یک فروردینی 😂😂😂تو زمانی تاریخ تولدت رند بود ک ملت تو فازش نبودن آهو عکس چشاتو ...

ای جاننننننن دیگه از اول با کلاس بودین دیگه 😂😍

زیاد آهویی نیست ولی الان میزارم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من موهامو چتری زدم شدم یه آدم دیگه یکم هم زیر ابرو برداشتم خیلییی عوض شدم تازه فهمیدم چتری بهم میاد ...

عزیزممم مبارکت باشه 

پس خیلی خوشگلی چون چتری به همه نمیاد

منم ابرو هام رو مرتب میکنم عوص میشم 🤣🤣

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

مبارکه

فدات🥰

عکستو بزار

نمیتونم عزیزم ❤️

مبارکتون باشه 🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

مبارکتون باشه 🌸

مرسی عزیزممم😚😚

عزیزممم مبارکت باشه پس خیلی خوشگلی چون چتری به همه نمیادمنم ابرو هام رو مرتب میکنم عوص میشم 🤣🤣

مرسی گلم 🥰🥰🥰مبارک شمام باشه 💓

اره ابرو فکر نمیکردم اینقدر تاثیر داشته باشه تو قیافه 😂😂

یه پست بذار بعد ویرایش کن بجاش عکس چشاتو بذار🤭

عکس چشمام رو فرستادم مینویسه  بعد از تایید منتشر میشه 😅

مرسی گلم 🥰🥰🥰مبارک شمام باشه 💓اره ابرو فکر نمیکردم اینقدر تاثیر داشته باشه تو قیافه 😂😂

😚😚❤️❤️❤️

خیلی تاثیر داره 

حالا من تصمیم دارم بینیم رو عمل کنم 🤣🤣

عکس چشمام رو فرستادم مینویسه بعد از تایید منتشر میشه 😅

مورد امنیته احتمالا میرسن مردم با دیدن چشات دستاشونو. ببرن یا غش کنن😝😅😏

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
عه منم قصد عمل دارم 😂😂منتظرم ۲۱ یا ۲۲ سالم بشه برم عمل

همینکه ۱۸ رو رد کنی میشه عمل کنی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
عه منم قصد عمل دارم 😂😂منتظرم ۲۱ یا ۲۲ سالم بشه برم عمل

منم دقیقاااا😂😂

مطمئنم بینیمون و عمل کنیم خیلییییی خوشگل میشیم