اگر بخوای کامنتت دیده بشه باید ریپلای کنی، من اگه رفرش نمیگردم کامنتت رو متوجه نمیشدم. 😺
درسته متوجهم، شرایط خوابگاه و افراد مختلفی که از فرهنگ ها و نظرات مختلفن میتونه یه چالش باشه. اما بنظرم ما کی بالاخره باید با اجتماع رو برو بشیم و کی وقتشه که سازگاری رو یاد بگیریم ؟🤔
دانشگاه رفتن واقعا آمادگی برای ورود به جامعست، این آمادگی کم کم ایجاد میشه، باید به خودت وقت بدی.
تقریبا همه ی مردم این تفاوت ها رو متوجه میشن و وقتی وارد محیط جدید میشن طول میکشه تا با شرایط کنار بیان.
آرامش یه قسمت بزرگش درون خودمون هست، مثل یه کوه یخ یه یه ذرش بیرونه ما میبینیم و یه تیکه بزرگش در اقیانوسه.🏖️🌴
تو باید یاد بگیری به رضایت درونی برسی تا آرامش رو تجربه کنی، بله ممکنه یچیزایی، یه آدمایی در دنیا باشن که مطابق سلیقه ما نیستن، اما اگر واقعا از دورن آدم با حالی باشیم این مشکله دیگه زورش بهمون نمیرسه.
ما چون آدمیم احساسات مختلفی رو تحربه میکنیم و همه ی اونها برای ما لازمه، اما به معنی این نیست من اگر خوشحالم هی بخندم، یا اگه غمگینم، هی گریه کنم.
این احساسات باید مدیریت بشن و به اندازه استفاده بشن، در جایی که لازمه.
شما اگر به دلتنگی خودت بها بدی، اگر هی غمگین بشی یعنی اجازه میدی احساساتت کنترلت کنن، اما اگر فکر کنی به اینکه این یه مرحله از زندگیه که برای رشد و موفقیتت لازمه، اگر به زحمتای خانوادت و خوشحالی اونها فکر کنی ، میبینی دلت میخواد بهترین خودت باشی🌸🌿✨😻